A Wood-Mizer újdonsága

A Wood-Mizer fűrészgép kínálata folyamatosan bővült az évtizedek során, de a Wood-Mizer új LX450 fűrészgépje egy teljesen újratervezett modell, amely eddig soha nem volt elérhető a vállalattól. Az LX450 kiadásával a Wood-Mizer az első és egyetlen fűrészgyártó cég, amely egy sínes és két sínes fűrészgépet bocsát a fűrészmesterek rendelkezésére a különféle fűrészelési alkalmazások és preferenciák kielégítésére.

Az új LX450-es fűrészgép a világhírű Wood-Mizer LT fűrészgépek számos előnyével rendelkezik, de megnöveli a rendelkezésre álló vágási szélességet a professzionális Wood-Mizer fűrészgépen 80 cm-re, és a vágási mélységet 41 cm-re növeli.

„A Wood-Mizer régóta az egyedüli fűrészgép gyártó, amely egy sínes konzolos kialakítású gépeket gyárt, több szabadalommal rendelkezik ebben a technológiában, és világszerte mintegy 70.000 fűrészmester bizalmát élvezi” - mondta Robert Baginski, a Wood-Mizer Industries európai ügyvezetője. „Minden fűrészmesternek különböző igényei vannak, és emiatt fejlesztettük ki az LX fűrészgép sorozatot. Most már Ön is megvásárolhatja az LT sorozatú egy sínes vagy LX sorozatú két sínes gépeket, és élvezheti azt az ügyfélszolgálatot, amelyet az elmúlt 35 évben a Wood-Mizer fűrészgép tulajdonosok élveznek.”

A Wood-Mizer LX450-es fűrészgép legfontosabb újdonsága az erős LX keretes fűrészfej torony, amelyen a vezérlőpanel, a motor és a fűrészgép feje található. A gépet úgy terveztük, hogy szélesebb és mélyebb vágásokra legyen képes, ezért az LX keret párhuzamos edzett acél rudakon halad a munkapadon, és lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy jobban lásson a vágási folyamat során.

Az LX450-es fűrészgép alapfelszereltségei közé tartozik az áramellátás, a motoros fel/le mozgatás, a hidraulikus rönk kezelés két irányú láncos rönkfordítóval, a gép mellett működtethető egyszerű beállítóművel ellátott vezérlő, hat nagy teherbírású finoman beállítható tartóláb, deszka visszahordó, motoros szalagvezető kar, hidraulikus szalagfeszítő rendszer, szalagkenés, görgős szalagvezetők, és egy automata kuplung. Az opcionális funkciók közé tartozik a háncsoló, az AccuSet® 2 Beállítómű, és egy rögzített vezérlő állomás, a fűrészgép végén.

A Wood-Mizer LX450 két sínes fűrészgép Európában a LIGNA 2017 kiállításon kerül bemutatásra Hannoverben, Németországban. 2017 nyarától kapható.

Az LX450 fűrészgép műszaki adatai:

  • Meghajtás - 11, 15 18,5 kW-os villanymotorok
  • 92 cm átmérő x 6,4 m hossz
  • 80 cm-es vágási szélesség és 41 cm vágási mélység

Wood-Mizer Hungary Kft.
H-2921 Komárom
Szőnyi út 67.
Tel.: +36-34/346-255
Mobil: +36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu


Tetszett a cikk?