Erős kötődések

Kettő, vagy több felület összekapcsolásának máig az egyik leghatékonyabb módja a csavarkötés. A Démos saját márkája, a Strong alapvetően fiókmegoldásairól és ajtónyitó vasalatairól ismert, viszont a szortiment hihetetlenül széles, így többek között a kötőelemek teljes tárházát tartalmazza – nem véletlen, hogy a saját katalógusban külön fejezetet szántak a bemutatásukra. Az alábbiakban a Démos modern és praktikus csavarkínálatába kapunk betekintést.

FORGÁCSLAPHOZ MINDEN MÉRETBEN
A tömegbútorgyártás legelterjedtebb módja az MDF-bútorlap, ahol a csavarok, összehúzók kiemelt szerepet kapnak. A Strong forgácslapcsavar könnyen használható, a sokat emlegetett ár-érték arányában pedig verhetetlen. A legtöbb típus végig menetes, a nagy, illetve speciális méretek pedig részleges menettel rendelkeznek. Sárga és fehér cink változatban érhető el. Azonban még a leggyakoribb horonytípushoz is kiemelt fontosságú a megfelelő minőségű bitkészlet használata, hiszen a piacon számos változat kapható. A helyesen megválasztott szerszámnak köszönhetően az erőátvitel is sokkal jobb lesz – a végeredményről nem is beszélve.

UNIQUADREX – A PROFIK VÁLASZTÁSA
A mai letisztult design elsődleges kérdése az, hogyan lehet minimalizálni a csavarok láthatóságát. Az igényesebb felhasználók is megtalálják a választásukat a Démos által forgalmazott Uniquadrex csavaroknál, ahol a különleges horonymarásnak köszönhetően a csavar bármely dőlésszögben szerelhető. Az Uniquadrex típusú, kúpos kialakítású horony a pozidrive és a négyszögletes horony szabadalmaztatott kombinációja. A rendkívül erős bit- és csavarcsatlakozások kiváló teljesítményátvitelt biztosítanak.

KÖTŐELEMEK MINDEN MENNYISÉGBEN
Természetesen nem hiányozhatnak a palettából a különböző méretű bútor- és munkalapösszehúzók, kon rmátorok, fogantyúcsavarok és tiplik sem. A választék úgy lett kialakítva, hogy a tömegtermelőktől az egyedibútor-gyártókig, mindenki megtalálja a megfelelőt, illetve speciális igényekre is kínálnak rögzítéstechnikai megoldást. Így például a hexagonális (Torx) bitek készletekben, vagy akár külön is rendelkezésre állnak. Ne feledkezzünk el a csavartakarók hihetetlenül széles kínálatáról sem, ahol az általános színeken kívül a népszerű bútorlapgyártók legelterjedtebb színeihez is találunk azonos árnyalatot, ha felkeressük Démos-partner viszonteladónkat. 

Démos Trade, a.s.
Telefon: +36 800 18 726 (mobil- és vezetékes számról egyaránt ingyenesen hívható)
www.demos-trade.hu


Kapcsolódó dokumentum:


eros-kotodesek


Tetszett a cikk?