Egy lépéssel előrébb a bútorgyártásban II.

Az EdgeExpert ujjmarókkal kiemelkedő minőségű élmegmunkálás érhető el a CNC-technológiában. A bútoriparban ugyanis egyre növekvő tendencia a különböző bevonatos lapok térnyerése. Legyen szó lamináltról, dekorról, fóliáról, furnérról, mindegyiknél fontos a kiváló minőségű élkialakítás a professzionális élzáráshoz.

Az EdgeExpert-program különböző feladatokra nyújt hatékony megoldást. Emellett az EdgeExpert ujjmarók használatának gazdasági haszna is van. A Diamaster EdgeExpert marók éltartóssága tizenötször nagyobb lehet, mint a hagyományos szerszámoké.

Az élzáró gépeken a tökéletes nish elengedhetetlen feltétele a kiváló minőségű véglevágó fűrész és citling. A nagy fordulatszámmal dolgozó véglevágó fűrészek azonban általában nagy zajjal működnek. Ezt cáfolja meg a Leitz LowNoise fűrészcsaládja, mely rendelkezik speciálisan élzáró gépeken használható változatokkal.

Az új LowNoise fűrészlapok akár 10 dB (A)-kal is csendesebbek, mint a hagyományos fűrészek. Ez a fele a hagyományos lapok zajszintjének. A citling használatakor is támaszkodhatnak a felhasználók a Leitzre. A Duo-Multi citling kifehéredés- és cikloisív-mentes élanyag-megmunkálást biztosít többféle vastagsághoz és felületi minőséget egyaránt. A magasfényű felületeknél sem mutatkoznak a szokásos minőségi hibák.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


egy-lepessel-elorebb-a-butorgyartasban-ii


Tetszett a cikk?