Itt a nagy őszi fűrészgép promóció

Lehet, hogy saját faipari vállalkozás beindításáról álmodozik, vagy szeretné fejleszteni a meglévő eszközeit, most van itt az ideje új fűrészgép vásárlásának!

  • Válassza ki bármelyik Wood-Mizer hidraulikus fűrészgépet az LT20-at, az LT40-et vagy az LT70-et, adjon hozzá fog élezőt és beállítót - és merítsen hasznot a 10% kedvezményből, sőt még egy ajándékot is adunk Önnek: 30 db prémium kategóriás MaxFLEX szalagot, teljesen ingyen!


Vegyen bármilyen Wood-Mizer fűrészgépet - LT20-at, LT40-et vagy LT70-et - Szuper hidraulikával VAGY távirányítóval - és vegye igénybe a 15%-os kedvezményt

Vagy még jobb! Gondoljon a Szuper Hidraulika funkciókra: sokkal gyorsabban működik, gond nélkül bírja a nagy terhelést, forgatást, szintezést és a nagy, nehéz rönköket. Gondoljon továbbá a távirányító állomásra: a gépkezelő kezeli a gép összes funkcióját egy helyről, ami kevesebb fáradtságot és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

  • Vegyen bármilyen Wood-Mizer fűrészgépet - LT20-at, LT40-et vagy LT70-et - Szuper hidraulikával VAGY távirányítóval - és vegye igénybe a 15%-os kedvezményt.

Ön már rendelkezik Wood-Mizer fűrészgéppel és növelni kívánja a termelékenységét?

  • Vásároljon Wood-Mizer EG300 szélezőt/sorozatvágót -és ajándékot kap - 5 körfűrészlapot teljesen ingyen! Felszerelhetjük továbbá a szélezőjét/sorozatvágóját 2 lézerrel, amely megjelöli a fűrészelendő részeket és segíti a gépkezelő munkáját. Ezt a lézer-készletet most 10% kedvezménnyel tudjuk biztosítani.

Hívjon fel bennünket, ha többet szeretne megtudni a Wood-Mizer nagy őszi promóciójáról, amely 2017. november 30-án ér véget!

Wood-Mizer Hungary Kft.
H-2921 Komárom
Szőnyi út 67.
Tel.: +36-34/346-255
Mobil: +36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu


Tetszett a cikk?