Egy lépéssel előrébb a bútorgyártásban III.

Ha úgy gondolják, hogy az elszívó fejek nem bírnak jelentőséggel a fafeldolgozás szempontjából, rossz úton vannak. Ezek az alkatrészek óriási hatást gyakorolnak a minőségre, a hatékonyságra és a biztonságosságra egyaránt. Ezért fontos, hogy a szerszámhoz optimálisan illeszkedő elszívó fejet használjunk nagy teljesítményű gépeinken. Erre nyújt hatékony megoldást a Leitz DFC® elszívó feje.

A fej gyakorlati eredményei kézzel foghatóak: költségmegtakarítást jelent a karbantartási, a beállítási és az energiaköltségek csökkentésével, valamint a szerszám élettartamának növelésével. A tökéletesen beállított moduláris rendszer és a gyorsan cserélhető kopási alkatrészek lehetővé teszik az egyszerű kezelést és a gyors összeszerelést. És még egy plusz. A zajcsökkentő kivitelű DFC® csökkenti az emberi és környezete zajterhelését.

A Leitz ebben a cikksorozatban bemutatta, hogy a bútorgyártók számára olyan optimális szerszámmegoldásokat kínál, mely a teljes gyártási folyamat hatékonyságát növeli minőségi kompromisszumok nélkül. A RazorCut körfűrészlapok, a DT PLUS zerspaner, az EdgeExpert ujjmarók, a LowNoise véglevágó fűrész, a Duo-Multi citling és a DFC® elszívó aggregát mind a fejlődés iránt elkötelezett vállalkozások érdekeit szolgálja.


Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu 
Leitz 


Kapcsolódó dokumentum:


egy-lepessel-elorebb-a-butorgyartasban-iii-leitz


Tetszett a cikk?