11 gép 1 gépben, 12 m2-en – Concept 350


11 gép 1 gépben: hasító fűrész ■ keresztvágó ■ formatizáló ■ lapszabász ■ egyetemes körfűrész ■ szélezőfűrész ■ daraboló fűrész ■ táblafelosztó ■ kompozitanyag-szabó ■ furnérkötegvágó ■ optimalizáló táblafelosztó leszorító gerendával 

A Paliszander által forgalmazott CONCEPT 350 sokoldalúbb, gyorsabb, helytakarékosabb, jövedelmezőbb és biztonságosabb, mint a hagyományos szánnal dolgozó lapszabászgép.

SOKOLDALÚSÁG – Concept 350 A vágás gyorsasága, teljesítménye és minősége szempontjából a CONCEPT 350 a táblafelosztó profizmusát és kényelmét nyújtja a felhasználónak. Sőt a táblafelosztókkal ellentétben a berendezés képes a szögben döntött vágásra is. A szabást egy ember minden különösebb erőfeszítés nélkül képes elvégezni anélkül, hogy kilométereket kelljen rohangálnia a gép körül.

GYORSASÁG – Concept 350 Az automata fűrészkocsi sebessége 40 m/perc. Ez 2,5-szer gyorsabb, mint egy hagyományos lapszabász sebessége. A kezelőre nincs szükség az automata vágás alatt.

KIS HELYIGÉNY – Concept 350 A mozgatható fűrészkocsinak köszönhetően a CONCEPT-nek a vágáshossza 3200 mm. Viszont a berendezés mérete a normál lapszabászoktól (6700 mm) eltérően csupán 4200 mm! A gép teljes helyigénye 12 m2. Ez akárhogy is számolunk, éppen egy átlagos berendezés fele.

ÚJDONSÁG: A legújabb kérhető opció, amit a Concept géphez hozzáadtak, az a színes 8”-os érintőképernyő. Ez lehetővé teszi 255 szabási program tárolását, amiket direktben a gépen, vagy az irodai számítógépen lehet elkészíteni. A szabászprogramokat az irodai PC-ről egy, a vezérlőn található USB-csatlakozáson keresztül lehet importálni. A képernyőn megjeleníthetőek a szabásminták és látható a munkafolyamat. Továbbá, ha a gép fel van szerelve érintőképernyővel, akkor feltelepíthető a vágási optimalizáló is a hulladék minimalizálása érdekében.

A másik újdonság a Multistop hátsó motoros ütköző. Az egység egy mobil mozgatható kocsira van felszerelve, így könnyedén a géphez illeszthető és 4 db forgó ütközővel rendelkezik. Előnye, hogy 2000 mm-es hosszúságban ütközteti az anyagot a vágásvonallal párhuzamosan.

A 4 darab motoros ütköző 1300 mm-es nyitási szélességgel rendelkezik, és egyszerre programból vezérelhetők és állíthatók. További előny, hogy teljes mértékben az asztallap síkja alá süllyeszthetők, így lehetőség van a gépet hátulról adagolni. Az adagolást minden erőfeszítés nélkül a gépkezelő könnyedén elvégezheti.

A Paliszander bemutatótermében megtekinthető üzem közben, vagy kérje referenciánkat:
www.paliszander.hu
Tel.: 1/770-7017

 


Kapcsolódó dokumentum:


egyeduelallo-gep-a-vilagpiacon-11-gep-1-gepben-12-m2-en-concept-350


Tetszett a cikk?