Diamond egy új dimenzióban

A Leitz ProfilCut Q Diamond nemcsak úttörő a gyémánt szerszámokban, hanem új normát állít fel a feldolgozás folyamatában. A ProfilCut Q Diamond egy egyedülálló kombinációja egy ultrakönnyű alumínium szerszámtestnek és egy speciális, élezhető gyémánt profilkésnek. A szerszám az élezés után is megtartja élkörátmérőjét.

A fejlett műszaki innováció az új gyémántvágó lapka, amely polikristályos gyémántból (PKD) készül. A ProfilCut Q Diamond ötszörösen élezhető, és 20-szor hosszabb működési idejével jelentős költség-megtakarítást eredményez az a beforrasztott lapkás rendszerhez képest. Az új gyémánt szerszám szintén kiváló teljesítménynyel bír.

Még 120 méter/ másodperces maximális vágási sebesség mellett is a rendszer kiváló minőségű felületi megmunkálást produkál. A megnövekedett sebesség ugyanolyan számú foggal gyorsabb előtolási sebességet tesz lehetővé, ami nagyobb termelékenységet eredményez.stanle A ProfilCut Q Diamond kifejlesztésekor a Leitz tervezőmérnökei szem előtt tartották a felhasználóbarát kivitelt.

A gyémántlapkák cseréje akár a műhelyben is elvégezhető. A speciális rögzítő rendszernek köszönhetően minden lapcsere esetén garantált a lapkák precíz pozícionálása. Ez további időt és költségeket takarít meg a felhasználóknak.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu

 


Kapcsolódó dokumentum:


diamond-egy-uj-dimenzioban


Tetszett a cikk?