Suttogó nagy teljesítményű fűrész

Az asztalos-, az állófűrészek és a táblafelosztó gépek használatánál egyre fontosabb tényező a zajszint csökkentése. Ezt a célt kitűzve, a Leitz kifejlesztette az új WhisperCut körfűrészlapját, mely felhasználóbarát és jövőbe mutató fűrészlap-technológiát képvisel. A WhisperCut körfűrészlap teljesítményének optimalizálása érdekében a Leitz mérnökei innovatív módon csoportosították a fűrészlap fogait.

Tökéletesen ép vágásfelületet biztosítanak, és emellett csökkentett vágási erők lépnek fel, az intelligens fogelrendezésnek köszönhetően. Az egyedülálló formatervezés többfunkciós alkalmazást biztosít. A fűrész tökéletesen alkalmas minden faalapú bevonatos laptermék, többrétegű falap, rétegelt lemez és tömörfa lap vágására. A fűrészlap mind üresjáratban, mind a vágás során jelentősen nagyobb munkahelyi komfortot biztosít, a zajcsökkentett kivitelének köszönhetően.

A figyelemre méltóan alacsony zajkibocsátás fontos elemei az új lézeres bemetszések és a különleges csillapító anyagok, melyek csökkentik a lap rezgését és növelik a feldolgozás minőségét. A gyémántlapkáknak és a stabil foggeometriának köszönhetően a fűrészlap rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik. Többszörös élezési lehetősége jelentősen csökkenti a költségeket.

A WhisperCut körfűrészlap 3,2 mm-es vágásszélességgel dolgozik, mely számos további előnnyel jár: Az új WhisperCut körfűrészlap számára nincs szükség új hasítóék, vagy elővágó beszerzésére. Másrészről a fűrészlap nagy stabilitása miatt kiválóan használható gérvágásokhoz is.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu

 


Kapcsolódó dokumentum:


suttogo-nagyteljesitmenyu-furesz


Tetszett a cikk?