Vágja - Metabo

Padlásburkolás egy új házon, kerti kiülő építése a hátsó udvaron, tetőszerkezeti munkák a magasban. Már egy helyszín is elég ahhoz, hogy a munkálatokat hátráltassa a hosszabbító húzkodása, vagy egy szétcsúszott csatlakozó. A kábelvágás esélyeiről nem is beszélve. Eddig.

A Metabo újgenerációs akkus körfűrésze most már mindazok számára elérhető, akik nemcsak a terepmunkákat szeretik, hanem a gördülékenységet is.

A KS 18 LTX 57 névre hallgató kézi gép egy továbbfejlesztés eredménye, ugyanezen a néven futott ugyanis a korábbi körfűrész. Már a két készülék felpörgő hangjából is kivehető, hogy az újabb típus a 4600 ford/perc-es értékeivel jóval nagyobb húzóerejű, így lendületesebben lehet vele dolgozni. Az akku paraméterei ugyanis javultak: az Ultra-M technológiával szerelve nagyobb teljesítményt lehet kihozni egy feltöltéssel.

Emellett a töltő kímélő üzemmódja is hozzájárul ahhoz, hogy a 3 éves akkuegység-garanciára se legyen szükség.

További fejlesztés a kifutási fék, ami a gyors fűrészlap megállításáért felel. A szögpontos ferde vágásokat pedig tovább segíti a 45º-nál lévő reteszelési pont. Most már lehetőség van a 0°-os állás utánállítására is – a lehető legnagyobb vágáspontosság érdekében. Vágásmélysége 57 mm, 45º-os állásban 43 mm. Szállítás: keményfém körfűrészlappal (18 fog), párhuzamvezetővel, AIR COOLED töltővel, 2 db 5,2 Ah-ás LI-ION akkuval, MetaLoc hordtáskában.


Kapcsolódó dokumentum:


vagja


Tetszett a cikk?