Nagy fesztávok, nagy szorítóerő

A BESSEY kiváló minőségű REVO testszorítója most új dizájnnal, nagyobb teljesítménnyel rendelkezik. Még az érzékeny felületű munkadarabokat is erőteljesen szorítja és feszíti. A kifinomult tartozékok minden alkalmazáshoz lehetővé teszik a megfelelő megoldás elérését. Menetorsós temperöntvény TGK szorítók a BESSEY-től, nagy fesztávok esetén is nagy szorítóerő.

A BESSEY testszorító erőteljes és biztonságos

A fém erősítésű műanyag ház és az optimalizált csúszókar akár 8000 N szorítóerővel bizonyítja a hozzáadott értéket. A kettős csúszásvédelem megbízhatóan tartja a beállított szorítóerőt és megakadályozza a nem feszített, nyugalmi állapotban lévő csúszókar véletlen lecsúszását. Az innovatív kivitelű testszorító ergonomikus kialakítású, kétkomponenses műanyag markolatában imbuszcsa- var segíti a szorítóerő-beállítást. Így a szorítóerő nagyon kényelmesen, 17 Nm nyomatékkal pontosan beállítható.

Fix és jól variálható

A REVO KRE testszorító 30 cm és 2,5 m közötti feszítési méretekkel kapható. 1 m-es mérettől az eszköz VARIO KREV kivitelben is kapható. A variálható modell egy gombnyomásra folyamatosan állítható felső résszel van felszerelve, és így mozgatható.

Sokoldalú és átgondolt kivitel

A KRE és a KREV új testszorítók mindegyike egy rögzítési koncepció része. Mivel a bevált kiegészítők az új generációhoz is illeszkednek, ezáltal sok más felhasználási módot nyitnak meg. Például a KBX toldóval két szorító összefogható, így a fesz- táv 5 m-ig növelhető. Dőlésszögben történő rögzítéshez a KR-AS forgó adapter áll rendelkezésre. Könnyen felhelyezhetők a szorítópofákra és fokozatmentesen állíthatók 30°-os döntési tartományban.

A REVO teströgzítő a keretek rögzítésére is praktikus extra kiegészítőt kínál: a variálható KP keretszorító-készletet. Ez négy, 90 fokos sarokelemből álló készlet. Ezzel együtt a szorítási nyomás a két beillesztett szorítóval sarkonként külön állítható. A TK6 asztali rögzítőkkel a munkadarab-támasztékkal ellátott szorítók különösebb erőfeszítés nélkül csatlakoztathatók a munkaasztalhoz.

BESSEY TGK TEMPER-ÖNTVÉNY SZORÍTÓK HOSSZÚ KINYÚLÁSSAL

A BESSEY TGK temperöntvény szorítói rendkívül stabilak, és akkor lehet a leginkább számítani rájuk, amikor nagy fesztávokon nagy szorítóerőt kell kifejteni. Mint a kisebb eredeti Bessey TG termékcsalád, ugyanúgy a TGK is összetéveszthetetlen: az egyedülálló minőségi profilsín és a jellegzetes, bordázattal erősített, temperöntvény csúszókar által.

Legatorok Kft.
1103 Budapest, Petrőczy u. 18.
Tel.: (06-1) 260-5800;
(06-20) 828-2360.
Fax: (06-1) 260-5750.
E-mail: legatorok@legatorok.hu
www.legatorok.hu


Kapcsolódó dokumentum:


nagy-fesztavok-nagy-szoritoero


Tetszett a cikk?