BIESSE Stream MDS élzáró

A BIESSE 1969-ben kezdte el NC-, később CNC-vezérlésű faipari berendezések gyártását. Az élfóliázó gépek gyártásába valamivel később kapcsolódott be, de így is 30 éves tapasztalat birtokában fejleszti új modelljeit. Az itthon is ismert (Lato, Akron, Roxyl, Stream A) gyártmánya után most a Stream MDS típust mutatjuk be, mint az élzárási technológia egyik csúcsragadozóját.

Ideális megoldás a ma gyakori kis darabszámú tételek gyártására, emellett eleget tesz a közepes és nagyüzemek teljes körű rugalmasság iránti igényének is. Úgy tervezték, hogy minimalizálja a telepítés helyigényét, a gyártási költséget és a gyártóüzem igénybevételét.

EGY GÉPKEZELŐ IRÁNYÍTÁSÁVAL, ÖNÁLLÓAN KÉPES DOLGOZNI

A gép középméretű üzemek igényeit (500–800 darabszám műszakonként) szolgálja ki. Az MDS emellett vonalkódleolvasó rendszerrel rendelkezik, ami már kizárja a kezelői tévedést. Az alkalmazott kezelőrendszer típusától függően a Stream MDS 2.0 modell már műszakonként 1000–1200 munkadarabot is képes kezelni, körbe élfóliázni.

„A bútorgyártó üzemek olyan rugalmas és nagymértékben termelékeny gyártósort keresnek, amely egymagában biztosítja a gyártási sokféleségüket. A Stream MDS 2.0 típus egyesíti magában az utolérhetetlen rugalmasságot a nagy gyártókapacitással, 30 méter/min gyártási sebességgel.

A Stream típussorozathoz tartozó gyártóberendezések garantálják a magas minőséget és az ismételhetőséget, változó munkakörülmények között – maximális szinten. A nullfugás élzáráshoz rendelkezésre áll a forró levegős Air Force System, amely a lézertechnológiánál is jobb minőséget garantál és rugalmasság tekintetében is egyedülálló.

A BIESSE SPA által gyártott élzáró berendezések számos magas szintű technológiai megoldást foglalnak magukba.

A magyarországi speciális igényeknek megfelelően a legnépszerűbbek a Jade 200-as modell, mely kevésbé automatizálható és az Akron gyártmánycsalád, melynél akár minden egységet vezérelhetünk. A Stream A típust változatosabb, rugalmasabb átállás és gyorsabb gyártási sebesség jellemzi. A sor most a Stream MDS gyártmánnyal végződik, mely még nagyobb termelékenységi szintet jelent, akár csak 1 kezelő kollégával és minden oldalon más színű élanyaggal. A Biesse ugyanazt a minőséget garantálja a gyártási skála minden egyes gyártmányára, modelljére nézve. 

Formance Kft.
2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 4.
www.formance.hu
formance@formance.hu


Kapcsolódó dokumentum:


strem-mds-elzaro


Tetszett a cikk?