Körfűrész CNC-gépekre

A Leitz bővítette meglévő „Katana” termékcsaládját, és többféle méretben elérhetővé vált a különböző CNC megmunkáló központokon is használható körfűrészcsalád.

Az új Katana körfűrészlapok kifejezetten CNC-gépekhez készültek, és hatékonyságukkal, termelékenységükkel, rugalmasságukkal és fenntarthatóságukkal vívják ki létjogosultságukat. Ugyanúgy, mint a Katana körfűrészlapcsalád többi tagja – melyek korábban is elérhetőek voltak asztali és daraboló fűrészgépekhez –, a CNC gépekre fejlesztett fűrészek is meggyőzik a felhasználókat. Köszönhető ez a fűrész kiváló vágási eredményeinek, különböző alapanyagoknál is tökéletes felületet biztosít, nincs szükség utólagos megmunkálásra.

Emellett a feldolgozás során jelentősen csökkentett zajszinttel dolgoznak, és többszörös élezési lehetőséggel bírnak. További előnyük az, hogy az ujjmarókkal szemben a Katana CNC körfűrészlap előtolási sebessége nagyobb, ezáltal is csökkentve a gyártási időt.

A Katana CNC körfűrészlapján a Leitz abszolút speciális szerszámot kínál ügyfeleinek, amely a legmagasabb megmunkálási eredményeket biztosítja folyamatosan nagy feldolgozási sebesség mellett. Köszönhetően a különleges foggeometriának, az olyan anyagok, mint például faforgácslapok és rostlemezek (lehet akár laminált, akril vagy furnérozott), gerenda vagy tömörfa-lap és könnyített lapok, mind feldolgozhatók ezzel az egy szerszámmal. A fűrészlap rezgését pedig jelentősen csökkenti a speciális lézeres bevágás.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


koerfuresz-cnc-gepekre


Tetszett a cikk?