Termelékeny, rugalmas, fenntartható

A Leitz a formatizáló fűrészlap kínálatát felülvizsgálta és fejlesztésnek vetette alá. Az eredmény egy korszerű, gyakorlatorientált termékprogram, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy produktív, rugalmas és fenntartható módon tervezzék meg gyártási folyamataikat, és a legmagasabb szintű feldolgozási minőséget is elérjék.

A Leitz széles termékválasztékot kínál a „Premium” teljesítményosztályban a laminált forgácslap, vagy a táblásított lapok feldolgozására. A fő hangsúly az ár és a teljesítmény optimális arányán, továbbá a feldolgozási idő csökkentésén van. A termékcsoport egyik legfontosabb eleme a BrillianceCut körfűrészlap, amely az áttetsző műanyagok vagy a Corian® feldolgozásánál nyújt kiváló teljesítményt.

Emellett a WhisperCut körfűrészlapok a kimagasló vágási felület mellett különösen alacsony zajszintet biztosítanak, akár 10 dB (A)-kal csendesebbek, mint a hagyományos, hasonló megmunkálási funkcióval bíró más fűrészlapok.

A Leitz magas szintű műszaki innovációja bizonyítottan az új formatizáló fűrészlap programjában tükröződik. Ezek az új foggeometriák és a volfrámkarbid lapkák magasabb szintű vágási tulajdonsága, valamint az innovatív lézeres bemetszések, melyek tovább csökkentik a káros rezgéseket, illetve a fűrészlap élettartamának meghosszabbítását is eredményezik.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900.
www.leitz.hu


Tetszett a cikk?