CNC-üzem 28 négyzetméteren

IDŐT SPÓROLNI, DE HOGYAN?

Három minőségi gép, kiváló funkciókkal és hatékony munkafolyamatokkal – ez jellemzi a kis helyen és gyorsan felépíthető CNC-üzemet, mely kisebb befektetéssel érhető el, mint gondolná.

PÉNZT SPÓROLNI, DE HOGYAN?

A 28 m2 területen megtalálható gépek összesen több munkafolyamatot képesek elvégezni, így elmondhatjuk, hogy 13 gép helyett mindössze hármat kellett megvásárolnunk.

MIN LEHET MÉG VÁLLALKOZÓKÉNT SOKAT SPÓROLNI?

Humán erőforráson, de csak akkor, ha a termelési kapacitás új dolgozók felvétele nélkül is növekszik. A Paoloni családnak köszönhetően önnek nem kell újabb gépkezelőket felvennie üzemébe, mert a három gép összehangolt munkáját 1 munkaerő alkalmazásával is megvalósíthatja.

MIÉRT VAN SZÜKSÉG KICSI, DE PROFIN FELSZERELT ASZTALOSMŰHELYRE?

Napjainkban divat lett a kis helyek praktikus berendezése. Így van ez az asztalosszakmában is, hiszen egyre kevesebbet szeretnénk rezsire, bérleti díjra, vagy ingatlanvásárlásra költeni, annál nagyobb profittermelés a kitűzött cél.

28 m2 területen rendezheti be új és korszerű asztalosüzemét, mellyel ön már biztosan a jövő generációjának gondolkodásmódját képviseli a szakmában.

Kis térben, kevés alkalmazottal, precíz és hatékony munkafolyamatok mellett lehet üzeme egy csapásra készen. A termelékenység pedig rövid idő alatt sok megrendelést, és magas profitot hoz önnek. Akár egyszemélyes vállalkozóként is hamar nevet szerezhet a szakmában, és megszerezhet olyan megrendeléseket, amelyekről addig lecsúszott, vagy álmodni sem mert.

MILYEN KONSTRUKCIÓBAN JUTHAT 28 M2-ES ASZTALOS-ÜZEMÉHEZ?

Számos lehetőséget kínál önnek a Paliszander Kft., mert tudjuk, hogy befektetés nélkül nincsen fejlődés. A Paliszander Kft. felkínálja vásárlóinak a kamatmentes házi hitel lehetőségét, ezzel támogatva a vállalkozások kapacitásbővítő törekvését, vagy új vállalkozások indulását. A 28 m2-es CNC-üzem tökéletes megoldás kezdő asztalos vállalkozók számára is, és akár tartósbérleti konstrukcióban is igénybe vehető.

ELŐNYÖK

■ Komplex munkafolyamatok

■ Kevesebb ember szükséges a működtetéshez

■ Új műhely gyors berendezése

■ Azonnal elkezdhető termelés

■ Kis helyen nagy kapacitás

■ Bérleti díj, rezsiköltség, munkabérspórolás

■ Kezdő vállalkozás számára jó befektetés

 

 

Kérje ajánlatunkat a gep@palszander.hu e-mail-címen!

A gépeket üzem közben is megtekintheti, várjuk e-mailes jelentkezését!

Látogasson meg minket és tervezzük meg együtt új asztalosüzemét! 

 

Paliszander Kft.
Tel.: +36-1/770-7020
gep@paliszander.hu
www.paliszander.hu

Bemutatóterem
1181 Budapest, Besence u. 14.


Kapcsolódó dokumentum:


cnc-uzem-28-m2-en


Tetszett a cikk?