Több profit minden szinten!

Magasabb termelékenység, jobb minőség, több rugalmasság, mindezt egy szerszámcsaláddal. A többfunkciós Leitz ProfilCut Q a megfelelő megmunkálási megoldást kínálja minden igénynek, minden anyagnak és minden gépnek, mindezt úgy, hogy magasabb minőséget és termelékenységet biztosít.

A ProfilCut Q szerszámrendszer jelentősen javítja a minőséget és a szerszámcserék gyakoriságát. A speciális kialakítású szerszám csökkenti a zajszintet és javítja a munkahelyi ergonómiát.

A ProfilCut Q rendszer lapkái és éklécei könnyedén elérhetők és kicserélhetők, ezzel jelentős időt megtakarítva a felhasználóknak.

A ProfilCut Q Premium a legmagasabb forgácsolási sebességet kínálja az iparágban. A hagyományos rendszerek már elérik határaikat a nyolcvan- és maximum kilencvenméteres vágási sebességnél.

A ProfilCut Q Premium másodpercenként 120 méteres vágási sebességgel használható.

A ProfilCut Q Diamond cserélhető szerszám új szabványokat szab meg a megmunkálásban. Az ultrakönnyű alumínium szerszámtest és a cserélhető, állandó átmérőjű gyémántlapkák egyedülálló kombinációja garantálja a maximális termelékenységet és a nagyobb hatékonyságot. A szerszám élettartama 20-szor hosszabb az eldobható keményfém lapkákhoz képest.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: 23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


tobb-profit-minden-szinten


Tetszett a cikk?