Itt az ősz, fáznak a kollégák!

A piacon számos típusú és kialakítású konstrukcióval találkozhatunk, ha kazánt szeretnénk választani műhelyünkbe, vagy csarnokunkba. A Paliszander Kft. hőlégbefúvásos Fabbri kazánokat ajánl önnek, mert hosszú évek tapasztalata alapján ezt a kivitelt rendkívül hatékonynak és megbízhatónak tartják ügyfeleink.

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK IS FABBRI KAZÁNNAL VÁRNI A TÉLI IDŐSZAKOT?

A Fabbri kazán végtelenül egyszerűen kezelhető konstrukció és optimális helykihasználtsággal rendelkezik. Egyszerűen megtervezhető és kiépíthető a meleglevegő-szállító csőrendszerrel kombinált fűtési rendszer, így nemcsak a műhely, hanem az irodák és egyéb közösségi helyiségek is bevonhatók a fűtési körbe. A kivitelezési és fenntartási költség töredéke a vizes fűtési rendszerekhez képest. Praktikum és hatékonyság egy gépben.

Nagy előnye a vizes rendszerű kazánokkal szemben a rendkívül gyors felfűtési idő. Ennek köszönhetően nem szükséges fűtőt alkalmazni annak, aki a hos - szabb leállások (hosszú hétvégék) esetén ellátja a tüzelési feladatokat, hiszen akár reggel, a beindítást követően rövid idő elteltével komfortos hőmérséklet érhető el a helyiségekben.

BÉRLEMÉNYBEN VAN A MŰHELYE?

A Fabbri kazánok beüzemelése bárhol nagyon egyszerűen megoldható. Ha a bérleményből később másik helyre költözteti műhelyét, akkor sem kell otthagynia egy költségesen kiépített fűtési rendszert, hanem tovább tudja vinni magával saját kazánját.

HOGYAN ÜTHET KÉT LEGYET EGY CSAPÁSRA?

Rendszerint a kazánt naponta – a külső hőmérséklet függvényében – kettő vagy három alkalommal kell megrakni és egész nap kellemes meleget biztosít. A kazánt kézzel lehet adagolni, így a műhelyben nem halmozódik a fahulladék, hanem hasznos égéstermékké alakul a kazánban, ezzel jelentősen csökkenti költségeit. Nem csak a hulladék elszállításának költségét spórolja meg, hanem a gázszámlát is. Számoljon!

Tegye komfortosabbá munkavállalóinak munkakörnyezetét és spóroljon a Fabbri kazánnal!


Kapcsolódó dokumentum:


legbefuvasos-kazanok-a-paliszander-kft-tol-itt-az-osz-faznak-a-kollegak


Tetszett a cikk?