Kristálytiszta hatékonyság

Fűrészelés, csiszolás vagy marás, majd polírozás. Eddig három kötelező megmunkálási lépésből kellett állnia az akrilüveg (PMMA) vagy a polikarbonát lemez (PC) feldolgozásának. A Leitz BrillianceCut körfűrészlapjaival azonban meg lehet szüntetni a vágásfelületek köztes marását, mivel a vágás során a felület különösen sima lesz, tehát közvetlen polírozható.

A fűrészt használva a PMMA és a PC feldolgozása, valamint a polimerizált ásványi lapok, így a Corian® és a Varicor® és sok más hasonló felépítésű asztalosipari termékek hatékonyabb feldolgozását teszi lehetővé, ezáltal időt és pénzt takarít meg az iparágban dolgozóknak. Az új fejlesztés szíve a fűrészfogak különleges geometriája.

Ezt egészítik ki a BrillianceCut körfűrészlapon lévő műanyaggal töltött lézeres bemetszések, melyek rendkívül lecsökkentik a lap rezonanciáját, ami nagyobb stabilitású lapfutást, azaz jobb felületi simaságot eredményez, és nem mellékesen jelentősen csökkenti a fűrészelés zajkibocsátását.

A BrillianceCut körfűrészlapok 303, 350, 380, 400 és 450 mm-es átmérőben kaphatóak, így egyaránt kompatibilisek bármilyen asztali, formatizáló és táblafelosztó körfűrészekkel. A Leitz új BrillianceCut fejlesztése már számos díjat nyert. A brnói WOOD-TEC kiállításon vásárdíjjal tüntették ki, továbbá elnyerte a Visionary Award-t trófeát az AWFS-ben Las Vegasban, az észak-amerikai legnagyobb famegmunkáló és bútorgyártó vásárán.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


kristalytiszta-hatekonysag


Tetszett a cikk?