Új famegmunkáló berendezés a Wood-Mizertől

Az új MP260 csiszoló és gyalu teljes rugalmasságot biztosít a faipari vállalkozások számára, hogy teljesen kész faanyagot tudjanak előállítani.

A Wood-Mizer bemutatja az építőiparban dolgozó professzionális famegmunkálók, asztalosok részére tervezett MP260 négyoldalas csiszoló és gyalu gépet - amely egy sokoldalú, kompakt gép műhelyi használatra tervezve.

Az MP260 megfizethető és könnyen használható, a faanyag mind a négy oldalát lecsiszolja/gyalulja egyetlen tolással, mint például a padlókat, csiszolt gerendákat, szegőléceket, szekrény burkolatokat, egyéb léceket, ajtó- és ablakkereteket, valamint bútor elemeket.

Az MP260 legfontosabb funkciói:
• 4-oldalas gyalulás és csiszolás egyetlen tolással;
• nagy, 4-oldalas vágási kapacitás - 260 mm széles x 100 mm magas;
• még nagyobb 1 oldalas és 2 oldalas gyalulási/csiszolási kapacitás.

„Az MP260 csiszoló/gyalu tökéletes kiegészítője egy Wood-Mizer fűrészgépnek”- mondta Robert Baginski, a Wood-Mizer Industries elnöke. „Ezzel a sokoldalú és hosszú élettartamú csiszoló/gyaluval, amelyet Wood-Mizer fűrészgéppel együtt lehet használni, az ügyfeleink teljes mértékben kihasználhatják a kreativitásukat, és mindent elő tudnak állítani, amire az ügyfeleiknek szükségük van, a rönktől kezdve a végleges késztermékig.”

Az MP260 raklapon érkezik és minimális összeszerelésre van szüksége. A Wood-Mizer az MP260-hoz gyalukéseket, csiszoló korongokat, valamint egy komoly fűrészpor elszívó rendszert is biztosít.

A Wood-Mizer tudásával, cserealkatrészeivel és szolgáltatásával, valamint az MP260 gyalu/csiszoló piacra dobásával tovább erősítette szerepét a keskeny szalagos fűrészgépeket gyártók között. Kínálatában megtalálható minden olyan gép, mellyel a rönktől kezdve kész faanyag állítható elő.

Még több információt a gépről itt talál:
http://www.woodmizer.hu/Term%C3%A9kek/Gyaluk-csiszol%C3%B3k

Wood-Mizer Hungary Kft.
H-2921 Komárom, Szőnyi út 67.
Tel.: +36-34/346-255
+36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu


Tetszett a cikk?