Leitz Európa-bajnokság

A Leitz a szerszámfejlesztések mellett figyelmet szán a sportra is. Ennek ékes példája az idén nyáron megrendezésre került Leitz Európa-bajnokság, melyen 13 ország 24 csapata vett részt – köztük Magyarország – és mérte össze futballtudását.

A körülbelül 400 néző előtt zajló mérkőzéseknek Königsbronn település sportpályája adott otthont. Ez az esemény a Leitz központjában tartott tréningeknek és konferenciáknak a kísérő eseménye volt, ahol a cég európai leányvállalatainak alkalmazottai vettek részt. A verseny remek alkalmat adott arra, hogy a különböző országokban dolgozók közös élményben részesüljenek és feltöltődjenek, így aktív pihenéssel javítsák teljesítményüket.

A jó hangulat egész hétvégén érezhető volt. A nagyszerű szervezésnek és az izgalmas csapatmérkőzéseknek köszönhetően a nap végére valódi versenyhangulat alakult ki. A döntőt a riedaui és az oberkocheni csapatok játszották, melyet végül a kilencméteres lövések döntötték el. Az idei bajnok az ausztriai csapat lett. A díjátadó ünnepséget a Leitz oberkocheni központjában tartották.

"Ez a Leitz EM 2018 biztosan nem volt az utolsó" – mondta a cég ügyvezetője, Jürgen Köppel.

Külön köszönet illeti a Königsbronn és az SVH Königsbronn közösségét is, akik kiemelkedő segítséggel és nagyszerű támogatással lehetővé tették ezt az eseményt, és aktívan hozzájárultak a futballfesztivál sikeréhez. 

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36 23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


leitz-europa-bajnoksag


Tetszett a cikk?