Könnyű, mégis nagy teljesítményű

A Festool két új, kompakt Bluetooth® akkumulátorral bővíti akkumulátorainak jelenlegi kínálatát, melyek lehetővé teszik a mobil porelszívók kényelmes be-/ kikapcsolását az akkus gépen keresztül.

A piacon már elérhető BP 18 Li 5.2 ASI és a BP 18 Li 6.2 ASI Bluetooth® akkumulátorcsomagokhoz most két új kompakt, Bluetooth funkciót kínáló modell csatlakozik. Az első az új 18 V-os Ergo BP 18 Li 3.1 Ergo-I akkumulátorcsomag beépített Bluetooth® funkcióval, mely tökéletesen integrálódik a kompakt akkus csiszolók kialakításába, és exkluzív jelleggel az RTSC 400, DTSC 400 és ETSC 125 modellekhez lett kifejlesztve. Könnyű, ergonomikus felépítése maximális rugalmasságot biztosít a pormentes mobil csiszolási munkák során, különösen beltéri lakókörnyezetben.


A beépített Bluetooth® funkcióval rendelkező új Ergo BP 18 Li 3.1 Ergo-I akkumulátor

A második új termék a 18 V-os kompakt Bluetooth® BP 18 Li 3.1 CI akkumulátor. Mindössze 400 g-os tömegével ez a hasonlóképpen könnyű, de nagy teljesítményű akkumulátor ideális bármely pormentes munkához, pl. a BHC 18 fúrókalapáccsal lakókörnyezetben végzett, csekély porképződést igénylő fúráshoz. 


A beépített Bluetooth® funkcióval rendelkező új Ergo BP 18 Li 3.1 Ergo-I akkumulátor exkluzív jelleggel az RTSC 400, DTSC 400 és ETSC 125 akkus kompaktcsiszolókhoz lett kifejlesztve

A Festool fúráshoz kínált porelszívó fejével együtt alkalmazva a tökéletes megoldást kínálja a kényelmes munkavégzéshez, és kiküszöböli az elszívó fárasztó manuális bekapcsolását. Az elszívó távoli bekapcsolásához szükséges Bluetooth® vevőegység utólagosan is felszerelhető a CT 26, CT 36 és CT 48 elszívó mobilokra, míg az új CT MINI és CT MIDI kompakt porelszívók gyárilag rendelkeznek Bluetooth® funkcióval.


A második innováció: a 18 V-os kompakt Bluetooth® BP 18 Li 3.1 CI akkumulátor

A két új Bluetooth® akkumulátorcsomag, a BP 18 Li 3.1 Ergo-I és a BP 18 Li 3.1 CI, valamint a beépített Bluetooth funkciót kínáló új kompakt porelszívó 2019 januárjától lesznek elérhetők a szakkereskedőknél. Az RTSC 400, DTSC 400 és ETSC 125 akkus kompaktcsiszolóknak már része a BP 18 Li 3.1 Ergo-I.

További információkért látogasson el a www.festool.hu weboldalra.

Képek forrása: Festool GmbH


Kapcsolódó dokumentum:


konnyu-megis-nagy-teljesitmenyu-es-intelligens


Tetszett a cikk?