Elektromos csavarhúzó a Wiha-tól

A német Wiha piacra dobta az első elektromos csavarhúzót, amely olyan forradalmi csavarozási megoldást kínál a felhasználónak, amit azelőtt még más eszköz nem tudott a piacon. Hatékonyság, gyorsaság és mindenekelőtt a teljes villamos szigeteltség jellemzi, így biztonságos munkavégzést garantál.

Képzeljen el egy csavarhúzót, amellyel kétszer olyan gyorsan végzi a munkáját. Egy elektromos csavarozó segédeszközt, amely megszabadítja a szakembert a kellemetlen csavarozástól, meghagyva a kézierővel történő, csavarmegszorítás lehetőségét. 

A szerszám ideális többféle csavarozási munkákhoz, például a csatlakozó aljzat szereléséhez, kapcsolószekrényben végzett munkálatokhoz, ipari karbantartáshoz és szereléshez, motoros eszközök, háztartási készülékek és berendezések karbantartásához és javításához, ablak- és ajtószereléshez, fűtés-, klíma- és szaniter szereléshez, valamint kerékpár, motorkerékpár és fűnyíró javításához. A háztartásban is alkalmas bútor összeállításhoz, javításokhoz és egyéb hobbi csavarozási feladathoz.

A speedE segítségével 2-szer olyan gyors a csavarozás, mint egy hagyományos csavarhúzóval, és az anyagvédő funkciónak köszönhetően mégis teljes mértékben kontrollálható a meghúzási erő. A 0,4 Nm elérésekor az anyag védelme érdekében az elektromos rásegítés automatikusan kikapcsol, majd a csavar végső meghúzása finoman, kézzel elvégezhető maximálisan 8,0 Nm-es forgatónyomatékig. 

Az elektromos racsni funkciónak és a díjnyertes SoftFinish markolatformának köszönhetően a speedE érezhetően csökkenti az izmok, ínak és a csukló terhelését. A beépített LED lámpa pontosan azt a csavart és a munkadarabot világítja meg, amelyen munkát végez. Ezen felül, amennyiben csavarozás közben az akku feszültsége kevesebb mint 20 százalék, a lámpa villogni kezd, ezzel jelezve a felhasználónak a várható akkucserét.

A kicsi, kompakt formájának köszönhetően az e-csavarhúzó hatékonyabbá teszi a mindennapi munkát. Jobb/bal forgásirány biztosított, mely a markolaton elhelyezett gyűrűs kapcsoló segítségével könnyen, hüvelykujjal és mutatóujjal állítható. A cserélhető Wiha slimBitekkel együtt számos különböző csavarprofilhoz alkalmas. 0 - 40 °C környezeti hőmérsékleten használható.

A tartozékként szállított 2 db 1.500 mAh-es Li-Ion szabványos akkunak köszönhetően feltöltésenként és akkunként legalább 800 csavarozás hajtható végre. A töltőkészülék 230 V-os hálózatról vagy USB csatlakozóján keresztül más forrásról, akár autójáról is képes töltést biztosítani az akkuk számára. A kijelzőlámpán gyorsan és egyszerűen leolvasható az akkuk töltési állapota. A speedE csavarhúzóra, akkura és töltőre 2 év garancia biztosított.


Tetszett a cikk?