Leitz a BAU 2019-en

A Leitz intelligens szerszámmegoldásait mutatta be Németország legnagyobb építőipari kiállításán, a BAU 2019-en.

Az új ProfilCut Q profilszerszámrendszert már nagyon sikeresen használják a nyílászárógyártásban, és a bútoripari megmunkálásban egyaránt. A szerszámmal készíthetők ablakok, erkélyajtók, bútorok, belső és bejárati ajtók tömörfa vagy akár alu-fa kivitelben egyaránt. A kiváló megmunkálási minőség mellett a ProfilCut Q különösen a teljesítmény és a könnyű kezelhetőség kombinációjával meggyőző.

A befogórendszer és a lapkaelrendezés úgy van kialakítva, hogy a felhasználók gyorsan, precízen és egyszerűen cserélhessenek minden lapkát, anélkül, hogy a szerszámrendszert szétszerelnék. A Leitz bemutatta a többfunkciós HeliCut termékcsaládját. A HeliCut szerszámok évek óta meggyőzőek a CNC felsőmaró gépeken, legyen szó asztalosiparról, vagy a faépítészetről. A termelékenység és a rugalmasság szinte minden felhasználás számára megfelelő megoldást kínál.

A BrillianceCut körfűrészlapok kiválóan használhatók akril alapú anyagok fűrészelésére. Legyen szó átlátszó lapokról vagy színezett ásványi anyagot (pl. Corian) tartalmazó kompozitról. A Leitz ezen túlmutatva gyémántfogú körfűrészlapokat is kínál alumínium feldolgozására, vagy más színesfémek, profilok darabolására.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


leitz-a-bau-2019-en


Tetszett a cikk?