Precíz vágás az előrajzolt minta mentén

MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG A MINDENNAPI MUNKÁBAN
Az új vezeték nélküli oszcillátort a Festool az innovatív StarlockMax tokmányrendszerrel szerelte fel. Az intelligens gyors szerszámcsererendszer révén a szerszámcsere gyorsan és további eszközök nélkül végezhető el, így a szükséges fűrészlapot néhány másodperc alatt felhelyezheti. Így az oszcillátor abba a teljesítményosztályba tartozik, amelyben a készülék a legnagyobb igénybevétel mellett egyenlő mértékben képes a maximális teljesítmény leadására.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY
Az új Vecturo különösen alkalmas a nagy teherbírást igénylő használatra. A rezgéscsillapító rendszernek köszönhetően a ház és a motor egymástól teljes mértékben el vannak különítve. A rezgések és az üzemi zaj csökkentése optimális kényelmet eredményez munkavégzés közben. Az állítható fordulatszám-szabályozóval felszerelt nagy teljesítményű, szénkefe nélküli EC-TEC motor nagy oszcillációs szögben való használatot tesz lehetővé – 2° balra és 2° jobbra –, ezzel biztosítja az optimális munkafolyamatot.

A nagy teljesítményű és tartós 18 V-os Li-ion kompakt akkumulátorral felszerelve a vezeték nélküli oszcillátor maximális mozgási szabadságot biztosít kábel nélkül – még a nagy igénybevételt jelentő munkáknál is.

INTELLIGENS RENDSZERTARTOZÉKOK
Az új porleválasztó berendezéssel azonnal megkezdheti a vágást anélkül, hogy ez porral járna – így tisztán látja a megmunkálni kívánt tárgyat. A precízen vezetett merülővágásokat segítő új pozícionáló segédeszköz pontos pozícionálást tesz lehetővé az előrajzolt minta mentén, illetve egyszerű tájolást a vezetősínen. Ebből a célból a pozícionáló segédeszköz mélységütközővel van ellátva, hogy pontosan be lehessen állítani a vágási mélységet, illetve elszívó csatlakozóval a por eltávolítására vágás közben.

A vágási mélység beállítását lehetővé tevő tartozék garantálja – például az ajtókeret beállításánál – a pontosan meghatározott vágási mélységet, illetve védi a fűrészlapot. Ezek a rendszertartozékok az igényektől függően könnyen az adapterre illeszthetők, további eszközök szükségessége nélkül. Az új Vecturo OSC 18 vezeték nélküli oszcillátort 2019 áprilisától lehet megvásárolni a szakkereskedőknél.

További információkért az OSC 18-ról látogasson el a www.festool.hu weboldalra!


Kapcsolódó dokumentum:


a-festool-uj-vecturo-osc-18-vezetek-nelkuli-oszcillator-preciz-vagas-az-elorajzolt-minta-menten


Tetszett a cikk?