A Peugeot EnergyHub szerszámkínálata

A Peugeot új szerszámokat kínál az igényes barkácsmesterek számára: ütvefúró, fúrókalapács, körfűrész, dekopírfűrész, excentercsiszoló, sarokcsiszoló, csiszológép és multifunkciós szerszám is része a felhozatalnak. Az elektromos kéziszerszámok a vezeték nélküli szerszámkínálatot gazdagítják, és a tavaly szeptemberi hannoveri és párizsi autókiállításokon láthatta először a nagyközönség.

Az új Peugeot EnergyHub vezeték nélküli kéziszerszámok szabadon felcserélhető 2, 4 vagy 5 Ah-s akkumulátorokkal működnek. Közülük többet nagy teherbírású, hosszabb üzemidőt biztosító Brushless- (szénkefe nélküli) motorral szereltek fel. Mindegyik szerszámhoz védőfelszerelés jár, mely egy védőszemüveget, egy pormaszkot és füldugókat foglal magában.

IGÉNYES DESIGN ÉS MINŐSÉG

A Peugeot Design Lab tervezőinek keze között teljesen megújult a Peugeot szerszámok külseje. A letisztult design még jobban kiemeli az eszközök nagy teherbírását és kompakt méretét, és a felhasználók által észlelt magas kiviteli minőséghez is nagyban hozzájárul. Az ergonomikus kialakítás és a szerszámok többségére jellemző, kétféle anyagból készült fogantyú biztonságos fogást és kényelmes használatot tesz lehetővé.

A KÍNÁLATBÓL

Az EnergyPunch-18VBL fúrókalapács a legellenállóbb anyagokat és a betont is viszi. Fúrás, lyukasztás és vésés funkcióval rendelkezik. 2,2 joule ütőerejű Brushless-motorral és LED-es világítással látták el, és egy rezgéscsillapító fogantyú tartozik hozzá kiegészítőként.

Az EnergySaw-J18V dekopírfűrésszel ív mentén és egyenesen is lehet vágni. A különböző típusú fűrészlapok (T, U, L) felhelyezéséhez nincs szükség külön szerszámra. A LED-es világítás, az ergonomikus fogantyú és a dönthető alumíniumtalp a legprecízebb barkácsmesterek vágyait is kielégíti. A szerszámhoz három, kifejezetten fa fűrészelésére való speciális fűrészlap tartozik. Az EnergySaw-C18VBL körfűrész deszkák és pallók egyenes vonalban történő precíz vágását teszi lehetővé. szénkefementes-motorral, a precíziós vágásokhoz szükséges lézeres irányvezetővel és ergonomikus fogantyúval szerelték fel. A lehető legpontosabb vágás érdekében a körfűrész egy 165 mm átmérőjű, 40 foggal ellátott vágótárcsával rendelkezik.

Az EnergySand-18V excentercsiszoló fa és fém csiszolására egyaránt alkalmas. Oldalról vagy fölülről is kézbe lehet fogni. Elektronikus sebességszabályozóval, valamint külön jobb- és balkezesek számára kialakított kapcsológombbal van ellátva. A szerszámhoz hat csiszolólap tartozik.

Az EnergyBrush-18VBL csiszológép fa-, fém- és egyéb felületek csiszolására, polírozására és súrolására való. szénkefementes-motorral és egy kiegészítő rezgéscsillapító fogantyúval rendelkezik. Sárgaréz bevonatú acél csiszolókefe tartozik hozzá.


Kapcsolódó dokumentum:


a-peugeot-energyhub-szerszamkinalata


Tetszett a cikk?