Akkumulátoros működésre készen

A Festool még a csiszoláshoz is remek vezeték nélküli megoldást kínál az új RTSC 400, DTSC 400 és ETSC 125 akkus kompakt csiszolókkal.

Eme vezeték nélküli felületmegmunkáló gépeknek számtalan igényt kell egyszerre kielégíteniük: legyenek könnyűek és ellensúlyozottak, erőteljesek és tartósak, továbbá a kitűnő kezelhetőséget és a tökéletes csiszolási eredményt is biztosítsák. A BP 18 Li 3.1 ERGO akkucsomag és az új Bluetooth® BP 18 Li 3.1 ERGO-I kulcsfontosságú szerepet játszanak e követelmények kielégítésében.

A Festool mindkét akkumulátort kifejezetten az új akkus kompakt csiszolókhoz fejlesztette ki, elegáns megoldással fogantyújukba integrálva azokat. Mindkét akkucsomag praktikus, mivel a sztenderd töltőkkel tölthető. A szénkefe nélküli EC-TEC motorral ötvözve a három akkus kompakt csiszoló olyan teljesítményt nyújt, amilyet csak egy vezetékes géptől várna. Az akkus kompakt csiszoló további óriási előnye az üzemidőnél rövidebb töltési idő. Az akkumulátor kevesebb, mint fél óra alatt teljesen feltöltődik, és 30 percnél jóval tovább kitart.

TESTRE SZABOTT: A FESTOOL AKKUMULÁTOR-MEGOLDÁSAI

Az akkumulátorok választékán belül a Festool számos opciót kínál. Elsőként háromféle akkumulátorkapacitás – 3,1 Ah, 5,2 Ah vagy 6,2 Ah –, valamint kétféle töltő, a TCL 6 és az SCA 8 közül választhat. A BASIC-kínálat a kívánt eszközt tartalmazza, a SYSTAINER-rel együtt, de akkucsomag és töltő nélkül. Ezt az opciót azon ügyfeleinknek javasoljuk, akik már rendelkeznek egy vagy több akkucsomaggal.

A PLUS verzióban ezzel szemben két, kimagasló teljesítményt és tartósságot biztosító 5,2 Ah-s AIRSTREAM akkucsomag és a TCL 6 gyorstöltő is megtalálható. Ezek az eszközök rugalmasan használhatók nagy erőt igénylő fúrás vagy vágás során, majd gyorsan újra feltölthetők. A PLUS-SCA változat az AIRSTREAM akkucsomag és a töltő optimális kombinációját kínálja: két 5,2 Ah-s AIRSTREAM akkumulátort és az aktív hűtésű SCA 8 gyorstöltőt, melyek garantálják a lehető leggyorsabb feltöltést és a zavartalan munkavégzést.

A 6,2 Ah kapacitású akkumulátor ideális hosszú időn át nagy energiakifejtést igénylő feladatokhoz, mint pl. a vágás vagy a bonyolult csavarbehajtási/fúrási alkalmazások. A kínálatot az okos Bluetooth® változatok teszik teljessé, melyekkel az elszívó könnyedén beés kikapcsolható az akkus gépről.

A Festool jelenlegi akkumulátorkínálatáról az alábbi oldalon talál áttekintést: www.festool.hu/ready.


Kapcsolódó dokumentum:


okos-es-vezetek-nelkuli-akkus-kompakt-csiszolo-akkumulatoros-mukodesre-keszen


Tetszett a cikk?