Megfelelő szerszám minden anyaghoz

Az utóbbi években gyorsan és nagyon sikeresen fejlődött az új anyagok fejlesztése és ezzel párhuzamosan a faipari alkalmazásuk. Ezek az új anyagok általában különleges megmunkálási megoldásokat igényelnek.

A Leitz a kiváló minőségű, fa- és kompozit-feldolgozó szerszámok fejlesztőjeként és gyártójaként az egész iparág úttörője. Már évekkel ezelőtt a Leitz szakemberei az új anyagok megmunkálásában értékes tapasztalatokat szereztek, melyeket kamatoztatták innovatív szerszámaikban. A Leitz így világszerte a praktikus és ezzel együtt a gazdaságos megoldásokra helyezi a hangsúlyt fejlesztéseinél.

Kiváló megoldást kínálnak számos faiparban használt anyag megmunkálására, legyen szó laminált lapok, kompaktlemezek, polimerkötésű ásványi anyagok és alumínium feldolgozásáról. Sőt, az alumíniumból és műanyagból készült ablakok és bejárati ajtók professzionális gyártására is. Ezenkívül egy körfűrészlapprogramot indítottak a műanyag lapok professzionális feldolgozására. Ilyen a BrillianceCut körfűrészlap, mellyel a felhasználók sok időt és pénzt takarítanak meg, mert nincs szükség a vágási területek átdolgozására.

A fűrész a vágás során különösen sima, kipattogzásmentes felülettel dolgozik. Ez az előny különösen megmutatkozik a víztiszta műanyag lapok, vagy az akryl lapok feldolgozásánál. Nincs a felületen beégés, vagy opálosodás.

A Leitz karbid vagy gyémánt fűrészlapokat kínál alumíniumból készült profilokhoz, tömbökhöz, lemezekhez és lapokhoz. A nagy teljesítményű PCD száras vágók kifejezetten az alumínium száraz megmunkálására, valamint az alumínium kompozit lemezek, illetve a különböző színesfém profilok feldolgozására alkalmasak.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900.
www.leitz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


megfelelo-szerszam-minden-anyaghoz


Tetszett a cikk?