Szerszámtuning gyaluláshoz

A gyalulás iparágban dolgozóknak nem ismeretlen a probléma, hogy a gyalugépek előtolási sebessége nagyobb, mint amit a kompromisszummentes gyalulási átbocsátási képesség lehetővé tesz. Erre kínál megoldást a Leitz TurboPlan PLUS gyalufeje.

A TurboPlan PLUS hidro gyalufej teljes mértékben kielégíti a nagy teljesítményű gépek lehetőségeit. A nagyobb fogszám lehetővé teszi a maximális előtolási sebesség felhasználását a legjobb gyalulásminőséggel – és ezáltal a termelékenység jelentős növekedését. A Marathon nagy teljesítményű bevonatú kések megsokszorozzák a szerszám élettartamát. A kések cseréje is gyors és biztonságos: az egyidejű hidraulikus kés rögzítőrendszer értékes időt takarít meg az üzembe helyezés során.

A szerszám használatának két legmeghatározóbb előnye, hogy a gyaluszerszámoknál megszokott több kések száma lehetőséget kínál a gép maximális előtolási sebességének kihasználására, akár 300 m/perces előtolási sebességig. Emellett a szerszám gyors, biztonságos és könnyű késcserét kínál. A TurboPlan PLUS fejlesztésénél figyelembe vették a gazdaságos használatot. A szerszám 10 mm élezési zónája több élezést is lehetővé tesz. Emellett nem csak egyfajta fafajra használható, puha és keményfa gyalulására is alkalmas.

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900.
www.leitz.hu

(X)


Kapcsolódó dokumentum:


szerszamtuning-gyalulashoz-leitz


Tetszett a cikk?