A Wood-Mizer piacra dob egy új gyalugépet

A Wood-Mizer bemutatja az MP200 gyalu/csiszoló gépet, ami egy új, kétoldalas gép faanyagok gyalulására és csiszolására, két oldalon egyetlen tolással. Ezt az elérhető árú, könnyen használható gépet olyan faipari dolgozók részére készítettük, akik gyorsan és hatékonyan szeretnének előállítani díszléceket, padlókat, vagy egyéb faipari termékeket.

Az MP200 kialakításában egy vízszintes felső vágó, és egy függőleges oldalsó vágó található. Mindkettőt fel lehet szerelni gyalukésekkel vagy csiszolóval.

Az első lépésben a faanyag egy vagy két egymás mellett lévő oldalának a gyalulására kerülhet sor egyetlen tolással. A motoros behordó görgők először a vízszintes vágó, majd a függőleges vágó irányába mozgatják a faanyagot.

Ha csak a gyalu funkciót használja, be kell állítania a munkapad magasságát, majd le kell gyalulnia a két oldalt egyenként. Ha csak egy profilt gyalul, akkor ki kell cserélnie a késeket, be kell állítania a munkapad magasságát, és le kell gyalulnia mindkét oldalt.

A Wood-Mizer MP200 gyalu/csiszoló fő funkciói:

  • Két lépésből álló folyamat gyalult és csiszolt faanyag előállítására.
  • Padlókat, díszléceket és egyéb faanyagokat előállító személyek részére.
  • Egy vízszintes felső vágó és egy függőleges oldalsó vágó.

Az MP200 raklapon kerül kiszállításra, és könnyen összeszerelhető. A Wood-Mizer biztosítja a gyalukéseket, csiszolófejeket, valamint egy fűrészpor elszívó rendszert az MP200 géphez.

Az MP200-as gépet Svédországban gyártjuk 1980-tól kezdve. Az MP200-at a mai napig Svédországban gyártjuk a Wood-Mizer márkanév alatt – a Wood-Mizer famegmunkáló gépeket gyárt világszerte, amelyek a rönkökből kész faanyagot állítanak elő gond nélkül.

Tekintse meg, hogy milyen gyorsan lehet előállítani padlókat és díszléceket az MP200 gyalu/csiszolóval. (X)

 

Wood-Mizer Hungary Kft.
Szonyi ut 67.
2921 Komarom
+36 34 346-255
+36 20 9159-463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu

 


Tetszett a cikk?