Az új hydro gyalufej

Gyaluláskor számos tényező befolyásolhatja és ronthatja a szerszám teljesítményét, ezáltal a felület minőségét is. Ha emiatt gyakran kell a szerszámot cserélni, akkor megnövekszik az állásidő, mely csökkenti a gyártás hatékonyságát.

A Leitz hidraulikus gyalufejei rendkívül tartósak a hagyományos szerszámokhoz képest. Köszönhető ez többek között a Leitz kések magas minőségének, melyeket ritkábban kell cserélni, miközben garantálják a folyamatosan magas megmunkálási minőséget.

A szerszám legfontosabb előnyei közé tartozik a hosszú élettartamán túl a könnyű kezelhetőség, a tartós szerszámtest, valamint, hogy kialakítása miatt biztosított a zsírcsonkhoz a sugárirányú és axiális hozzáférés. Előnyös tulajdonsága még, hogy nagy előtolásokkal is szép lesz a felület.

A hidrofej alkalmas puha- és keményfa megmunkálására, valamint a kereskedelemben kapható 3 mm vastag, 30 és 35 mm magasságú HS, MC és HW késekkel használható. Ha a normál HS gyalukések helyett Marathon (MC) bevonatúakat használunk, akár hatszoros élettartam érhető el. A szerszám rendkívül pontos élkörfutása elengedhetetlen a tükörsima gyalulási felület megmunkálásához. Robusztus felépítése garantáltan a legjobb megoldás a magas minőségű gyaluláshoz.

(X)

Leitz Hungária Szerszám Kft.
2030 Érd, Kis-Duna u. 6.
Tel.: +36-23/521-900.
www.leitz.hu

A cikk a Magyar Asztalos 2020. márciusi számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 

https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://faipar.hu/hirlevelfeliratkozas

Kapcsolódó dokumentum:


az-uj-hydro-gyalufej


Tetszett a cikk?