StartCUT — a Wood-Mizer szalagfűrészlapok új sorozata

A Wood-Mizer bemutatja a szénacél szalagfűrészlapok új sorozatát, amelyek ötvözik az alacsony árat és a közepes teljesítményt. A StartCUT jelenleg a leginkább megfizethető szalag a vállalat szalagjai közül.  

A StartCUT szalagok új kiegészítésként jelentek meg a Wood-Mizer szalagfűrészlap-sorozatában, amely magában foglalja a népszerű SilverTIP sorozatot, a legkelendőbb DoubleHARD sorozatot, a kiváló minőségű MaxFLEX és a speciális BiMETAL, RazorTIP és Vortex szalagfűrész szalagokat. 

Takarítson meg 10%-ot a szalagok árából! Az akció 2020. 06. 30-ig tart.

A StartCUT szalagok szénacélból készülnek, a minőségre összpontosítva a magas szintű műszaki paraméterekre való összpontosítás mellett. Ezeket a fűrészgép és hosszantvágó fűrész szalagokat indukciósan edzett fogakkal szállítják, amelyek beállítva és élezve érkeznek. A StartCUT jelenleg a piac egyik leggazdaságosabb szalagja, amely versenyképes árat kínál a minőségi vágási eredmények mellett. 

„Van egy hatalmas ügyfélcsoport, akinek a választása a szalagok árán alapul. A StartCUT a legjobb szalag ebben az esetben. A StartCUT -ot sok országban tesztelték, és a termék bebizonyította, hogy megfelel az ügyfelek elvárásainak” - mondta Krzysztof Kropidlowski, a lengyel Wood-Mizer Industries értékesítési igazgatója. 

A StartCUT szalagokat Európában lehet megrendelni. Hívja fel a helyi Wood-Mizer irodát ajánlatért.

Wood-Mizer Hungary Kft.
Szonyi ut 67.
2921 Komarom
+36 34 346-255
+36 20 9159-463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu


Tetszett a cikk?