A JET születése és a jelen gépei


Az 1930-as években alapítja meg Svájcban cégét Walter Mayer, többek között faipari gépek gyártására. Az évek során a gyártás egyre bővül, a cég terjeszkedik, holdinggá alakul, és felveszi a kapcsolatot az amerikai JET céggel. A JET alapításakor, 1958-ban még csak fémfeldolgozásban érdekelt, de a dinamikusan növekvő vállalat az egész világban kiépíti kapcsolatait. A famegmunkáló gépek gyártása is elindul, és a ’80-as évektől a JET márkanév megkezdi hódító útját a faipar területén is. Ma már a JET-konszern az Egyesült Államokból irányítja disztribútorain keresztül gépei, szerszámai eladását és szervizelését az egész világon.

Magyarországon is kaphatók JET gépek a Kentech Kft. üzletében. Weboldalukon – https://kentech.hu/shop/ – megtalálható a JET faipari megmunkáló gépek teljes programja. A JET márkanév különösen a kis és közepes faiparigép-használók körében örvend nagy népszerűségnek. Rendkívül széles rajongói tábora van, melynek tagjai a médiában rengeteg hasznos ötletet, tanácsot közreadnak egymásnak.

Az évek során a gépek színe változott, kékről zöldre, narancssárgára, majd a jelenlegi fehérre, a termékskála egyre szélesebb lett, az elosztóközpontok bővültek, de egy dolog ugyanaz maradt: a JET továbbra is a minőségi termék üzenetét hordozza, a termékosztály legjobb tulajdonságait és előnyeit kínálva, és mindeközben kiváló szolgáltatásokat nyújt. Az amerikai piacon megtalálható gépeknek csak egy része kapható Európában, mivel itt eltérőek a munkavédelmi előírások, a műszaki felszereltség. A JET gépei szinte minden technológiára nyújtanak megoldást. Ezek közül szemezgetünk.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.