A Leitz szállítja a körfűrészeket az SCM gépek első felszerszámozásához

Az SCM gépgyártó a Leitz szerszámgyártó céget választotta szerszámbeszállítónak a lapszabászgépeinek első felszerszámozásához. A jövőben a Gabbiani modellsorozat összes gépét az oberkocheni piacvezető szerszámgyártó körfűrészeivel szerelik fel. Az MDF, forgácslap, rétegelt lemez, faalapú anyagok vagy tömörfa-feldolgozók számára ez még magasabb minőséget, rugalmasságot és fenntarthatóságot jelent mindennapi munkájuk során.

Körülbelül egy évvel ezelőtt az SCM összehasonlító programot indított annak érdekében, hogy megfelelő szerszámgyártó partnert találjon a lapszabász körfűrészgépek első felszerszámozásához. A cél egy olyan gyártó megtalálása, aki nemcsak a termékeivel emelkedik ki, hanem a rendelkezésre állás és a megbízhatóság tekintetében is megfelel az SCM-ügyfelek magas követelményeinek. A Leitz nyerte el a szerződést körfűrészlapjaival, amelyek számos anyag- és feldolgozási tesztsorozatban kiváló eredményeket mutattak. Az SCM döntéshozóinak véleménye szerint a Leitz Csoport globális értékesítési és szervizhálózata is tökéletesen illeszkedik az olasz gépgyártóhoz, amely világszerte is képviselteti magát.

Az új együttműködéssel az SCM ügyfelei a jövőben nem csak a Leitz-termékek előnyeiből profitálnak. Lehetőség van arra is, hogy a kopott szerszámok a lehető legrövidebb időn belül a Leitz számos szervizüzemének egyikében újra használatra késszé váljanak – és mindezt gyártói minőségben. A Leitz örömmel üdvözli az SCM döntését, és a jövőbeni még szorosabb együttműködést ideális alapnak tekinti a szerszámok és gépek felhasználóorientált továbbfejlesztéséhez.

LAPSZABÁSZ KÖRFŰRÉSZLAPOK A LEITZ-TŐL


A Leitz két évvel ezelőtt teljesen átdolgozta a lapszabász fűrészlapok választékát. Azóta ezek a fűrészek határozzák meg a minőségi fűrészelést a táblafelosztásban. Termékkínálatával a Leitz lefedi az összes alkalmazási kört, és minden követelményhez a megfelelő szerszámmal rendelkezik, a pakettben történő vágástól az egyenkénti lapfelosztásig. A felhasználók sokat profitálhatnak a különféle anyagok tökéletes vágásminőségéből, a lényegesen alacsonyabb zajterhelésből, a többszörös utánélezhetőségből és az akár 30%-kal nagyobb éltartamból.

Leitz Csoport a világ vezető szerszámgyártója a fa, faalapú anyagok, műanyagok, kompozit anyagok és nem vastartalmú fémek professzionális forgácsoló megmunkálásában. A termékpaletta a precíziós gépi forgácsoló szerszámok teljes választékát tartalmazza. A Leitz a vevőinek egy teljes tanácsadási és szervizcsomagban adja tovább a mintegy 3000 dolgozójának a tapasztalatát a forgácsoló szerszámokról és ezzel válik egy teljes körű problémamegoldó és szolgáltató partnerré. A Leitz-termékeket rendszeresen használják a világ több mint 150 országában. A Leitz hét gyártási hellyel rendelkezik Európában, Ázsiában és Amerikában, leányvállalatokkal és irodákkal 36 országban, valamint 120 szervizállomásból álló hálózattal és értékesítési partnerekkel minden kontinensen megtalálható.

X


Kapcsolódó dokumentum:


a-leitz-szallitja-a-korfureszeket-az-scm-gepek-elso-felszerszamozasahoz


Tetszett a cikk?