A Wood-Mizer kibővítette kínálatát csiszoló- és gyalugépekkel

A közelmúltban a Wood-Mizer kibővítette kínálatát csiszoló- és gyalugépekkel, vagy egyszerűen mondva famegmunkáló termékekkel. Ezekkel a kompakt és sokoldalú gépekkel From Forest to Final Form – Az erdőből a késztermékig szlogen új értelmet nyer, lehetővé téve az ügyfeleknek, hogy a végtermékeket egyszerűen és nyereségesen állítsák elő.

Több mint 30 év telt el azóta, hogy a Wood-Mizer megkezdte európai tevékenységét a lengyelországi Kołó városában, a fafeldolgozó ipar számára kiváló minőségű gépek széles választékát kínálva. A vállalat az évek során sokat növekedett, kiterjedt a globális piacokra, új termelési létesítményekbe fektetett be, és ügyfelek ezreinek segített abban, hogy sikeresen dolgozzanak a fával. Az egyedülálló termékeik segítettek felépíteni a Wood-Mizer családot, és a csodálatos munkásokból álló csapat, a szakemberekkel és ügyfelekkel együtt egy szenvedéllyel rendelkezik – a fa iránti szenvedéllyel.

Ma a Wood-Mizer világszerte több mint 100 országban értékesít fűrészgépeket és famegmunkáló berendezéseket, felszereléseket, a hordozható gépektől kezdve az álló fűrészgépekig, a vízszintes és függőleges szalagfűrészekig, a rönkfeldolgozó gépsorokig, szélezőkig és sorozatvágókig, hosszantvágó fűrészekig, szalagokig, és élezőkig. Ezek a termékek kiváló választásnak bizonyulnak a fa megmunkálásához szinte minden környezetben - az ezermesterek fészerétől a kisvállalkozások műhelyein át a nagy ipari létesítményekig.

A közelmúltban a Wood-Mizer kibővítette kínálatát csiszoló- és gyalugépekkel, vagy egyszerűen mondva famegmunkáló termékekkel. Az új famegmunkáló gépek közé tartozik az MP160, MP180, MP200, MP220, MP260, MP360 és az MP365 modell. Ezekkel a kompakt és sokoldalú gépekkel Az erdőből a késztermékig szlogen új értelmet nyer, lehetővé téve az ügyfeleknek, hogy a végtermékeket egyszerűen és nyereségesen állítsák elő. A termékek lehetnek deszkák, padlók, ablakok, lépcsők, korlátok, ajtókeretek, küszöbök, képkeretek vagy egyéb díszítő elemek. A Wood-Mizer famegmunkáló gépekkel előállítható termékek határa a csillagos ég!

A Wood-Mizer világszerte több mint 100 országban értékesít fűrészgépeket és famegmunkáló berendezéseket, felszereléseket.

Nem sokkal azután, hogy a Wood-Mizer megvásárolta a fafeldolgozási termékek szellemi tulajdonjogát a svéd Moretens gyártótól 2017-ben, a cég úgy döntött, hogy felhasználja ezt az értékes tapasztalatot, és megkezdi ezen termékek gyártását a lengyel Wood-Mizer gyárban. Minden gyártási folyamatot magasan képzett és tapasztalt dolgozók felügyelnek. A műszaki tervezők folyamatosan fejlesztik az alkalmazott technológiát, a gyártási mérnökök felügyelik az összes tevékenységet a gyártóüzemben, és minden gépet gondosan átnéznek a végső ellenőrzés során.

A fő mérnöki feladat egy nagyon funkcionális, kompakt méretű termék létrehozása volt, a lehető legjobb minőségű anyagok felhasználásával. A Wood-Mizer gyaluk, csiszolók a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

  • Négyoldalas vágófej (felső, alsó, jobb, bal), ami lehetővé teszi, hogy egy vágással elérhető legyen a fa kívánt alakja.
  • Minden vágófej egyedileg bekapcsolható elektromos motorral van felszerelve, ami segít csökkenteni az energiafogyasztást és a zajt.
  • Minden vágófej könnyen cserélhető késsel rendelkezik.
  • Az erős behordó asztal rozsdamentes acélból készül, biztosítva a megmunkálás pontosságát és a munka kényelmét.
  • Az öntöttvas csiszoló munkapad rendkívül tartós, és ellenáll a deformációnak, a kopásnak és a vetemedésnek.
  • A vastagság egy gyorsan hozzáférhető kézi hajtókarral állítható be.
  • Az összes vezérlési funkció elérhető egy kényelmes kezelőegységből.
  • A vágási folyamat során keletkezett fűrészpor és faforgács a kivezető nyílásokba kerül, így a műhely tisztán marad.
  • A gép acélteste megvédi az elektromos motorokat (külön-külön minden vágófejnél), a behordó görgőket és a beállító mechanizmust.
  • A gép könnyű és kompakt, így különösebb erőfeszítés nélkül áthelyezhető a műhelyben.

Az összes famegmunkáló termékhez sokféle vágóeszköz tartozik - ez a Wood-Mizer TOOLS, amelyek kiváló minőségű európai acélból és keményfémből készülnek. Ezek között megtalálhatók a HSS vágókések, a keményfém hegyű HM vágókések, a kétoldalas Tri Metal HSS vágókések, a profilozott HSS kések, a célszerű vágófejek cserélhető HM profilú késekkel, HM forrasztott marók keményfém hegyekkel, 2/3/4 késes vágófejek, és speciális vevői kérésekre a Wood-Mizer egyedi profilú késeket vagy oldalsó vágófejeket tud tervezni. Ezt megrendelheti online vagy a helyi Wood-Mizer képviselőjénél. A Wood-Mizer kiváló minőségű műszaki támogatást és szolgáltatást nyújt az ügyfeleinek, valamint minden famegmunkáló gépre 2 év garanciát vállal. Nagyon sok oktatási anyag érhető el a YouTube-on, interjúk az ügyfelekkel, útmutatók és gyakorlati tanácsok. Keressen rá a YouTube-on a következő kulcs - szavakkal: „Wood-Mizer gyaluk csiszolók”.

A famegmunkáló termékek piacra dobása bizonyítja, hogy a Wood-Mizer tovább fejleszti termékeit új technológiai megoldásokkal, és arra inspirálja ügyfeleit, hogy egyre kreatívabb faprojekteken dolgozzanak.


Tetszett a cikk?