Akkumulátoros fúró-csavarozók bemutatása


Az akkumulátoros fúró-csavarbehajtók a piaci szegmens egyik, ha nem a legnagyobb részét alkotják. Hiába csatlakoztak a körfűrészek, sarokcsiszolók, felsőmarók a klánba, attól még sokan gondolják úgy, hogy akkus fúrógép nélkül félkarú óriás minden férfi és hölgy. Olyannyira igaz ez, hogy külföldön az önálló háztartással, de még hajadonkorban élő, társat kereső hölgyek tesztkérdései között rendre szerepel két kérdés. – Van akkus fúród? Tudod használni? Érdekes vakrandik lehetnek, ahol a nyomatéki értékek és a tokmány axiális ütéstűrése után, a lapraszerelt komód szintidőre történő összerakása a program... És ez kérem, nem tréfa! A fajfenntartás egyik XXI. századi, kevésbé vérre menő csatározása ez, melyet csak az ügyes, talpraesett, jó kézügyességgel rendelkező férfiak állnak ki.

Az akkus fúrócsavarbehajtók az akkutechnológia fejlődésével és az igények követésével, vagy azok felkeltésével együtt fejlődtek a kora krétakor óta. Ma már olyan tudással rendelkeznek, melyekről 10–15 éve álmodni se mertünk.

Az akkus fúró-csavarbehajtók az akkutechnológia fejlődésével és az igények követésével, vagy azok felkeltésével együtt fejlődtek a kora krétakor óta. Ma már olyan tudással rendelkeznek, melyekről 10–15 éve álmodni se mertünk. Számtalan kiegészítő, tartozék, kütyü érhető el hozzájuk. Nincs olyan kézművesszakma, ahol ne találkoznánk ezekkel a gépekkel, de bizonyos márkák még az orvoslásba is beszivárogtak (amerikai sorozatok agyműtétjeinél legalábbis felfedezhető pár típus).A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.