Élzárówebshop a REHAU honlapján

Mint a magyar asztalosok elkötelezett beszállítója, a REHAU is folyamatosan azon dolgozik, hogy számtalan fejlesztését, sokoldalú újdonságait minél szélesebb körben megismertesse a bútoriparban dolgozó szakemberekkel.

A REHAU élzárók és szolgáltatásaink olyan értékeket képviselnek, amelyeket nagyra becsülnek az ügyfeleink és a partnereink: megbízhatóságot, rugalmasságot és innovációt. Ezeknek az alapvető értékeknek köszönhető, hogy világszerte számtalan asztalos, belsőépítész és tervező szavazott bizalmat a REHAU által gyártott élzáróknak, amelyek most már online is elérhetőek. A professzionális színkezelés területén gyűjtött sokéves tapasztalatunknak köszönhetően ön mindig megtalálja a munkájához szükséges élzárót. Cél a tökéletes színazonosság az ismert gyártók bútorlapjaival. Fényes és matt élzáró kínálatunk egyedülálló. Több mint 2400 szín közül választhat, számtalan felülettel, sokfajta lakkozással, széles méretválasztékban. Az élzárók extrudálással készülnek 23 mm-es, ill. 104 mm-es szélességben, biztosítva a különleges méretek gyors elérhetőségét. A REHAU a megszokottakon kívül a különleges elképzelésekhez is kínál megoldásokat.

Az innovatív mirror gloss élzárók és a fényes, tükröződő bútorfelületek nem okoznak csalódást. A nemes matt élzárók az új trendeknek felelnek meg, különösen nagy karcállóságúak és ujjlenyomatmentesek.

A lépcsőzetes forma tervezésű Vision élzárócsaládja szinte egyedülálló a piacon, az üveg és fém kombinációja olyan hatást kelt, mintha az üveglap fém hordozófelületre lenne helyezve.

A lite élzáróval ellátott pult, vagy polc háttérvilágításként is használható, elbűvölő fényhatásokkal varázsolja el környezetét.

A 3D élzárókkal háromdimenziós mélységi hatást lehet elérni, a felhasznált két különböző lakkfajta egyedülálló hatást eredményez.

A Magic élzárók a hűvös alumínium vagy inox kombinációjukkal továbbra is a formatervezők nagy kedvencei.

Az Inspirátion az élzárók legifjabb generációja, amely önálló formatervezési elemként is megállja a helyét. A szabadalmaztatott REHAU-megoldások, mint például a ragasztó nélküli RAUKANTEX pro fugamentes élzáró, olyan minőségi színvonalat határoznak meg, amelyek mérvadónak minősülnek a konyhai és fürdőszobai alkalmazási területeken.

A RAUKANTEX élzárók minden típusú élzáró géphez használhatóak, a hagyományostól a legújabb lézer, a Hot Air, a Plazma és a NIR-technológiákig. A különleges funkciós réteg teszi lehetővé a tökéletes, ragasztó nélküli nullfugás élzárást. Az élzárók tekercses kiszerelésben, de akár bontva is rendelhetőek, Budapesten és vonzáskörzetében aznapi, egyébként 24 órán belüli kiszállítással.

(X)

 

http://www.rehau.hu/


Kapcsolódó dokumentum:


elzarowebshop-a-rehau-honlapjan


Tetszett a cikk?