JET AFS-1000C levegőszűrő rendszer – távirányítóval

Az asztalosműhelyben végzett munkafolyamatok során – még ha komolyabb elszívó berendezések is vannak csatlakoztatva gépekre – elkerülhetetlen, hogy a levegőbe por kerüljön. A JET által kínált készülékkel lehetőségünk van könnyedén és hatékonyan megtisztítani munkakörnyezetünk levegőjét. A JET AFS1000C 1 mikronig érzékeli a porszintet, s a terhelésnek megfelelően beállíthatja a ventilátor sebességét. A távirányító segítségével manuálisan módosítható a sebesség, vagy beállítható az egység időzítője. A készülék megdöntött LED-képernyővel rendelkezik, amely jelzi a ventilátor sebességét és az időzítő beállítását, valamint a szűrő hátralévő élettartamát.

Intuitív levegőminőség-érzékelő: A hat sebesség közül a levegő minősége alapján választ.

Hatékony szűrés: Az elektrosztatikus külső szűrő 5 mikronos részecskéket, míg a belső szűrő 1 mikronos részecskéket rögzít.

Jól látható LED-kijelző: A mennyezetre szerelt készülék vezérlőpaneljét olyan szögben alakították ki, hogy könnyedén ráláthasson a felhasználó.

Szűrő állapotjelző: A szűrő élettartama megjelenik a vezérlőpanelon, s tájékoztatja a felhasználót, hogy mikor kell kicserélni.

Rádiófrekvenciás távirányító: Könnyen beállíthatjuk a hat sebességet és a 16 órás időzítőt is a távirányítóval.

Csökkentett zaj: Az erős, fröccsöntött műanyag csillapítja a vibrációt és a zajt (67 dB a legnagyobb sebességen).

A JET AFS1000C készüléket egyelőre az Egyesült Államokban való használatra tervezték, így csak 120 voltos kivitelben kapható, de a JET más típusú levegőszűrőire – rövid keresgélés után – könnyedén rátalálhatunk. Akár hazai forgalmazóktól is beszerezhető a JET AFS-500, valamint a JET AFS-1000B.

 

Forrás és fotó:
www. jettools.com


Tetszett a cikk?