Nagyobb tároló, hosszabb égési idő

Már a 35 kW-os adagoló is 1,1 m3-es tartállyal felszerelhető, míg a 100 kW-os teljesítményű 1,4-4 m3-es adagolótartállyal rendelkezhet. Ennek köszönhetően, a tüzelőanyag minőségétől és az igényelt hőenergiától függően 2-3 napra elegendő üzelőanyaggal is feltölthetők berendezések.
Az aprítéktüzelésű rendszer rendkívül praktikus az , asztalosüzemek számára, hiszen az aprítékon kívül forgács és fűrészpor eltüzelésére is alkalmas. Az adagolóegység az égőfejjel ' együtt mikroprocesszoros vezérlésű. Az ehhez kapcsolódó melegvizes kazán automatikus salak- és pernyekihordással, valamint füstjárattisztítókkal rendelkezik.
Az egyes berendezések fűtőteljesítményük szerint több kategóriában kaphatók, és az igényelt fűtési energia szerint változtatható fűtési teljesítménnyel rendelkeznek. A tüzelőberendezés kezelése rendkívül egyszerű, az égetőadagoló mikroprocesszoros vezérlése gondoskodik az égőfej optimális működéséről, a fűtőanyag adagolásáról, a füstgázventilátor, valamint a keringetőszivattyú vezérléséről.


Del-Gép Kft.
Tel.: 96/287-326, fax: 96/533-021
Nagy Gábor 20/419-4945


Tetszett a cikk?