Élzárók 24 órán belül

Európa 7 országában
 

A Hranipex standja az idei BNV-kiállításon

A cseh HRANIPEX-holding Kelet- és Közép-Európa egyik kulcsfontosságú bútorélzáró-gyártója és -forgalmazója. A cég 1993-ban alakult, azóta folyamatosan fejlődik, a csehországi piacon kívül Szlovákiában, Lengyelországban, Németországban, Romániában és Ukrajnában – és legújabban már Magyarországon is – tevékenykedik leányvállalatokon keresztül, és további európai országokban partnerkapcsolatokon keresztül.

A Hranipex Kft. új raktára Győrben

A magyarországi felhasználók számára egészen friss hír, hogy idén ősztől alakította meg a cég hazai leányvállalatát Hranipex Kft. néven, és nyitotta meg raktárbázisát és üzletét Győr ipari parkjában. Itt állnak vásárlóik – a nagykereskedők, kiskereskedők, felhasználók – rendelkezésére a rendkívül széles választékot felölelő raktárkészlettel és rugalmas, vevőbarát szolgáltatásaikkal. Ezek közül külön ki kell emelni a 24 órán belüli kiszolgálást, ami azt jelenti, hogy a rendelés beérkezését követő 24 órán belül kiszállítják és meg is kapja a vevő a szállítmányt az ország bármely területén. Vonatkozik ez az 500-féle élzárót tartalmazó raktárkészlet bármelyik standard méretére. A vevői igényekhez rugalmasan igazodó üzletpolitika – hogy a válságban se hagyják magukra, és ily módon is segítsék a kisvállalkozókat – lehetővé teszi már 10 folyómétertől bármilyen kistételű megrendelés kiszolgálását.
 

Ízelítő a fautánzatú élzárókínálatból

A raktárbázis kínálatából

A Hranipex biztosítja Magyarországon a legnagyobb bútorélzáró-kollekciót, így a győri raktárkészlet kínálatában minden típusuk megtalálható, úgymint ABS, papírvázas melamin élzárók, élfurnérok és fa éllécek széles választéka. Ezek közül mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő terméket, hiszen minden Magyarországon forgalmazott forgácslaphoz, összesen 44 gyártó termékeihez ajánlanak színazonos élzáró anyagokat alapkivitelben vagy előre ragasztózva is.
Az ABS-élzárók a 0,45–3 mm-es tartományban 5 vastagsági méretben állnak rendelkezésre, a fautánzatú színekből standard méretként 22, 28, 32 és 42 mm szélességben is. A raktárkészlet nagyságának érzékeltetésére érdemes megemlíteni, hogy pl. a 22x0,45 mm-es ABS 320-féle színben, a 22x1 mm-es ABS 185-féle színben, a 22x2 mm-es ABS pedig 460-féle színben szerepel a raktári kínálatban. Az élfurnérokat vliespapírral kasírozott és ragasztózott kivitelben kínálja a cég a furnéros termékeket gyártó bútor- és nyílászárógyártók, asztalosok számára. A különleges igényekre magasfényű lakkozott élzárókat, alumínium vagy alu.-fóliás termékeket, acryl 3D, illetve falc élzárókat is találunk a választékban.

Mindent a vevők elégedettségéért

A Hranipex teljes erőbedobással szolgálja ki új győri bázisáról magyar partnereit – mindössze 24 órás szállítási határidővel. Cégfilozófiájának alapköve a széles színválaszték, a maximális színazonosság, a vevőközpontú kiszolgálás, a magas minőség és a vásárlók maximális elégedettsége. Az érdeklődők számára ingyenes magyar nyelvű katalógust biztosítanak termékkínálatukról.


Hranipex Kft.
Tel.: 96/513-390. Fax: 96/513-391.
e-mail: hranipex@hranipex.hu


 


Tetszett a cikk?