Környezettudatos technológiák

Napjaink szigorú munkavédelmi és környezetvédelmi előírásai miatt – melyek nemcsak környezetünket, de munkavállalóink egészségét is védik – minden asztalosműhelynek szüksége van olyan por- és forgács-, valamint festékköd-elszívó rendszerre, mely biztosítja az állandó tiszta levegőt a munkagépek közvetlen környezetében, és hatékonyan oldja meg a hulladékanyag eltávolítását és tárolását. A Nestro által gyártott, elszívó-szűrőberendezések minden teljesítménykategóriában képesek ellátni ezeket a feladatokat.
A hulladék elszívása és tárolása azonban csak félmegoldás. A hulladék nem megfelelő tárolása nemcsak gazdaságtalan, hanem veszélyes is. Az általunk kínált és megújult brikettálók, illetve nagyobb hulladékmennyiség esetén a pelletáló rendszerek ideális megoldást kínálnak ezen a téren is. A brikettálással nemcsak a hulladék térfogata – és ezzel a tároláshoz szükséges terület – csökkenthető, hanem ebben a formában értékesíthető is lehet. A pelletálással kis méretű, könnyen kezelhető, környezetvédelmi és tüzeléstechnológiai szempontból ideális terméket kapunk. Napjainkban egyre több cég áll át részben vagy teljesen a biomassza-tüzelésre. Ezért az aprítékot, – mely a darabos fahulladékból készíthető – nem nehéz értékesíteni.
Újdonság a továbbfejlesztett, korszerű fa- és biomassza-tüzelésű automata kazáncsalád, mely a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel.


NESTRO Hungária Kft.
7630 Pécs, Házgyár u. 2.
Tel.: 72/510-483. Fax.: 72/510-482. Mobil: 30/9978-014,
www.nestro.hu
 


Tetszett a cikk?