HDG, a fafűtés specialistája

A HDG faelgázosító kazánok meggyőzőek

  • kiemelkedő hatásfokukkal,
  • példamutatóan alacsony károsanyag- kibocsátásukkal,
  • kompromisszummentes biztonsági megoldásaikkal,
  • precíz kidolgozásukkal és tartósságukkal,
  • takarékos fafogyasztásukkal,
  • nagy komfortjukkal a ritka utántöltési periódusok miatt
  • egyszerű kezelhetőségükkel.


HDG Euro – a mindenevő kazán

A HDG Euro faelgázosító kazánban a legeltérőbb fa fűtőanyagok tüzelhetőek el, így elsősorban bútor- és asztalosipari vállalkozásoknál, fatelepeken, mező- és erdőgazdaságokban, ipari létesítményekben és nagyobb privát háztartásokban kerül beépítésre. A HDG Euro kazánban akár félméteres hasábokat is könnyen elhelyezhetünk, továbbá lehetséges apríték, faforgács és brikett tüzelése is, mivel egy oldalsó égésű faelgázosítóról van szó. Az Euro 50 kazánban akár a faiparban kezelt hulladékfákat is el lehet égetni.

A legfontosabb jellemzők

  • Teljesítmény: 30, 40, 50 kW.
  • Kényelmes, ferde töltőnyílás a hasábfa vagy apríték betöltéséhez, pneumatikus rásegítésű töltőajtónyitás.
  • Gyakran elegendő naponta egyszer felfűteni a kazánt, amennyiben megfelelően lett a kazán és a puffer a ház szükségleteihez méretezve.
  • Ritka karbantartási szükséglet nagy méretű hamutárolója miatt.
  • Legmagasabb hatásfok és a legcsekélyebb károsanyag kibocsátás a HDG Lambda- Control 1 vezérléssel.


Technikai megoldások
Felső töltésű 220 literes töltőtér, pneumatikus rásegítésű ajtóval. Síkágyas, alsó, oldalégésű faelgázosítás. Intelligens égésszabályozás HDG Lambda-Control vezérléssel. Ellenőrzött égetési folyamat, optimális égetés, legcsekélyebb károsanyag-kibocsátás. Kazánhatásfok 92%. TÜV – bevizsgált és DIN -regisztrált termék, teljesíti az európai és legszigorúbb német emissziós határértékeket és biztonsági előírásokat. Német Szövetségi Innovációs Díjjal kitüntetve!

Ügyfélközpontúság
Tanácsadás, rendszertervezés, kivitelezés és karbantartás terén bármikor kompetens tudással állunk rendelkezésére. Cégünk és márkakereskedőink szívesen segítenek elképzelését szakszerűen megvalósítani. Tüzelőanyagok kezelésével, tárolásával és helyes felhasználásával kapcsolatos kérdésekben is mindig szívesen állunk rendelkezésére. Pályázatok és engedélyezési eljárások lebonyolításában is tudunk tanácsot és segítséget is nyújtani.

Egy erős csapat
Gondoskodunk róla, hogy kitűnő minőségű termékeink mellett megfelelő szolgáltatásokat kapjon. Ezért próbálunk szoros együttműködésben dolgozni a regionális kéményseprő vállalattal, márkakereskedőink és szerelőik rendszeres képzésen vesznek részt.

Állami támogatások

A jó minőségű, vezérelt fatüzelésű berendezésekre történő átállást már az állam is támogatja. Kazánjaink megfelelnek minden aktuális pályázat műszaki követelményének. Velünk biztosan pályázhat!


Szalontai RGB Bt.
8242 Balatonudvari, Tűzoltó u. 6.
Tel.: 70/772-6871, 70/389-7309.
info@szalontai.co.hu
www.szalontai.co.hu
info@hdg-bavaria.hu
www.hdg-bavaria.hu


Tetszett a cikk?