Nagy kazán, nagy kényelem, nagy biztonság

Meggyőző tartalom

A Massingban (made in Germany) készülő kazánok több évtizedes hibátlan üzem után is helytállnak a piacon mind anyagminőség, mind tartósság tekintetében, és legfőképpen a kimagaslóan tiszta füstgázértékekkel. A HDG Turbotec faelgázosító kazán ideális megoldás üzemek, mező- és erdőgazdaságok hőellátására. Óriási töltőtere 340 literes, melybe akár méteres fahasábokat és durva méretű aprítékot is helyezhetünk. A magas, 90% feletti hatásfokú tüzelés gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé, mindezt kevés hamuképződéssel. A kazán egy 3000–4000 literes fűtési puffertartályon keresztül napi egyszeri megrakással akár 800 m2-es épületet is képes kifűteni. A 10 mm-es acélból készült kazán a maga 940 kg-jával tartós, időtálló konstrukció, több évtizedre nyújt megoldást energiatermelésre.

Olcsó üzemeltetés

A méteres hasábokat is elnyelni képes töltőtér jelentősen csökkenti a fa járulékos előkészítési idejét és költségeit. Így a ritka utántöltési szükséglettel a kazán megközelíti egy automata aprítékkazán kényelmi szintjét. Egyszerűen és kényelmesen kezelhető a tágas első töltőajtó és az opcionálisan rendelhető felső aprítéktöltő nyílás kialakítása miatt. Az egyedülálló égésszabályozás, lambda-szonda és égéstérhőmérséklet- érzékelőkkel, motoros primer és szekunder levegő állítással, füstgázventilátorral konstans égésminőséget, magas hatásfokot és kiemelkedő teljesítményt nyújt. Magyar nyelvű vezérlése integrált puffermenedzsmenttel rendelkezik, gyorsfelfűtő funkciójának köszönhetően begyújtás után hamar rendelkezésre áll a teljes teljesítmény. Automatikusan figyelmeztet, hogy mikor kell a kazánt utántölteni, erről akár SMS értesítést is küldhet.

Támogatott beruházás

A HDG Turbotec egyike azon kevés kazánoknak, melyek megfelelnek az NFÜ által kiírt, megújuló energia hasznosítást ösztönző pályázatokban előírt műszaki feltételeknek! Jelenleg a KEOP 4.2.0/A pályázat keretében a vállalkozások akár 50% vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek a faelgázosító kazánok telepítésére. Legyen Ön is versenyképesebb alacsony rezsiköltsége miatt, legyen környezetkímélőbb a HDG kazánnal helyben előállított energiával!


Szalontai RGB Bt.
8242 Balatonudvari, Tűzoltó u. 6.
Tel.: 70/772-6871, 70/389-7309.
info@szalontai.co.hu
www.szalontai.co.hu
info@hdg-bavaria.hu
www.hdg-bavaria.hu


Tetszett a cikk?