Stílusos profik

A Citroën HDi-erőforrásairól köztudott, hogy a takarékos, környezetbarát üzem és az élvezetes teljesítmény ideális kombinációját nyújtják, így jól illenek a haszonjármű-paletta bármely modelljébe. Ráadásul a Citroën-flottavásárlók nemcsak a listaáraknál, de az aktuális kereskedelmi akcióknál is jóval kedvezőbb áron juthatnak új gépkocsihoz.

Az új CITROËN JUMPER megbízható munkatárs 70 változatban

A CITROËN legnagyobb és legtöbb változatban kínált kishaszonjárműve a JUMPER, amely négyféle hosszúságban, háromféle tengelytávval és háromféle magasságban rendelhető. Az eddigi max. 3,5 tonnás össztömeghatárt túllépve a CITROËN JUMPER akár a 4 tonnát is elérheti (ebben az esetben a hasznos teher több mint 2 tonna is lehet, ehhez azonban már C kategóriás jogosítvány szükséges). A külső és belső kialakítása a vezető kényelmét szolgálja. A vezetőtér ergonómiai megoldásainak és kitűnő hangszigetelésének köszönhetően a vezetőfülke a legigényesebb áruszállítók elvárásainak is megfelel. A rendkívül alacsony rakodási küszöbmagasság jelentős mértékben megkönnyíti a rakodótérhez való hozzáférést. Motorválasztéka gazdaságos, alacsonyfogyasztású 100, 120, 160 lóerős HDi erőforrásokból áll.
A több mint 70-féle verzióból álló JUMPER kínálatban szinte bármely vállalkozás megtalálja a saját felépítményezésének leginkább megfelelő modellt.

CITROËN JUMPY, a személyre szabott haszonjármű: „Év Furgonja 2008”

A CITROËN JUMPY frappáns válasz arra a kérdésre, hogy milyen autót használjon az, akinek a dobozos kisáruszállító már túlságosan szűk, az eggyel nagyobb kategória még fölösleges, ráadásul személyautós kényelemre vágyik szállítás közben.

 

Tágas, átgondolt rakterével a JUMPY 5–7 m3-nyi rakományt képes elszállítani alacsony fogyasztás mellett a választható 92 lóerős 1,6, ill. 120 és 138 lóerős kétliteres HDi motoroknak köszönhetően.

Citroën M5 Center, Budapest XIX.
Citroën Őrmező, Budapest, XI.
Citroën Pásztor, Budapest XV.
Citroën Wendom, Budapest III.
Citroën Sipos, Érd
Citroën OMP, Debrecen
Meszlényi-Autó Kft., Békéscsaba
Citroën Wallis, Budapest, XIII.
Citroën Hovány, Kecskemét

Teherbírása 1 t, sőt egyes változatoknál közel 1,2 t is lehet. A Citroën hazánkban országos lefedettségű szervizhálózattal rendelkezik, ami komoly garanciát jelent az ügyfeleknek. A Citroën márkakereskedői kiemelt figyelemmel kezelik flottavásárló partnereiket, akiknek lehetőségük van országos szervizmegállapodásra is, így a flottapark különböző földrajzi területeken is azonos feltételekkel szervizeltethető. Ezen felül kilenc márkakereskedésben speciális termékek és szolgáltatások, különlegesen kiképzett értékesítők, céges partnerek számára kialakított körülmények – úgynevezett BUSINESS CENTER-ek – várják a vállalati ügyfeleket.


www.citroen.hu
e-mail: flotta_hu@citroen.com


Tetszett a cikk?