Új csavarkompresszor-család a piacon

Az AirMaster E1-szériás csavarkompresszorok kívánság szerint 4,0, 5,5 és 7,5 kW közötti teljesítményosztályban kaphatók, helytakarékos önálló kompresszorként, szerelt tartályon, de opcionális teljes készletként, felszerelt hűtveszárítóval is megvásárolhatók, ezáltal egy raklapnyi területen elfér a komplett levegőellátó rendszerünk. Előnyös megoldás a tandem tartály (2x90 l), amely paramétereiből kifolyólag megfelelő kapacitással rendelkezik, ugyanakkor nem kötött hatósági engedélyhez.
A megváltozott külső mögött a belső tartalom is korszerűsödött. A műszaki szerkezeti elemek áttekinthető elrendezésének köszönhetően karbantartáskor az összes részegység a lehető legegyszerűbben elérhető. Vezérlése kimondottan felhasználó- és szervizbarát (szöveges kijelző), így az adott rendszerhez egyszerűen és optimálisan „hozzáhangolható” az összes beállítási paraméter (utánfutási idő, hőmérséklet, nyomás stb.).
A pontos beállításoknak köszönhetően kevesebb lesz a felesleges üresjárati üzem, amely növeli az élettartamot, ugyanakkor gazdaságos üzemeltetést biztosít. Az új kompresszorok a legmagasabb biztonsággal üzemeltethetők az integrált forgásirány- ellenőrzésnek, valamint az ésszerű ellenőrző, figyelmeztető és biztonsági rendszereknek köszönhetően. A zajszigetelt ház és az optimalizált levegővezetés rendkívül csendes működést biztosít.


Új címünk:
Tooltechnic System Kft.

1103 Budapest, Gyömrői u. 150. V-3 épület
Tel.: 1/297-1350.
www.schneider-legtechnika.hu
info@tooltechnicsystems.hu


Tetszett a cikk?