Elaprózva

A több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező UNTHA cég kifejezetten a különféle aprítékok előállítására fejleszt speciális gépeket, és napjainkban 8000 berendezése üzemel világszerte.
A normál aprítéktól kezdve a brikett-, ill. pelletgyártáshoz alkalmas finom aprítékon át egészen a forgácslapgyártásra használt aprítékfajtákig, minden igényre megtalálható a megfelelő berendezés a kínálatban.

LR sorozat

Az LR sorozat egytengelyes gépei számos teljesítményosztályt, illetve felhasználói igényt lefednek. A széria legkisebb típusa, az LR630 berendezés asztalosüzemekben is hatékonyan alkalmazható bárminemű hulladék aprítására. A keletkezett apríték közvetlen tüzelésre vagy brikettálásra egyaránt alkalmas. Teljesítménye alapján a gyártó azon üzemek számára ajánlja, ahol elegendő az 1 m3/óra aprítási teljesítmény.

RS sorozat

Az RS sorozat lényegében más forgácsolási elv alapján működik. Az egytengelyes kivitel helyett ennél a szériánál az UNTHA által szabadalmaztatott 4 tengelyes vágási rendszert alkalmazták, amely egyenletesebb minőséget garantál. Az előállított apríték nemcsak brikettgyártásra, hanem akár pelletgyártásra is felhasználható.
A széria két kisebb tagja (RS30/RS40) hatékonyan alkalmazható az asztalos-, illetve fűrészüzemekben keletkező tömörfa, furnér, laphulladékok aprítására. Kitűnően alkalmas bármilyen összeépített szerkezet, így például a raklapok feldolgozására, mivel nem okoz gondot neki a szeg, a csavar vagy bármely más fémszerkezet sem.

VR sorozat

A VR sorozat gépei nagyüzemi termelési szintekre készülnek, sokrétű alkalmazási lehetőséggel. A gépekkel feldolgozható hulladék iránti igények kevésbé kötöttek, ugyanis itt a beadagolónyílás mérete 3120x2280 mm. A berendezéseket fűrészüzemek, raklapgyárak egyaránt hatékonyan alkalmazhatják, emellett a forgácslapgyártásban is létjogosultsága van.


 


Csiba Kft.
9730 Kőszeg, Rohonci út.
Tel.: 94/562-050.
www.csiba.hu


Tetszett a cikk?