Egyszerűen biztonságos

Vagy gondoljon bele, hogy műhelyéből, autójából vagy akár külső helyszínről ellopják a gépét, és Önnek csekély önrész ellenében új gépet biztosít szakkereskedője. Továbbá lehetősége nyílik kipróbálni új gépét rizikómentesen, és ha mégsem azt a gépet vásárolta, amelyre vágyott, az üzletben visszatérítik a teljes vételárat. Mindez túlságosan hihetetlennek, utópisztikusnak tűnik? Pedig többé nem az. 2013 áprilisában bemutatkozott a Festool új szolgáltatáscsomagja.

A "SERVICE allinclusive"
A csomag számos olyan szolgáltatást tartalmaz, amely egyedülálló ebben az iparágban, arról nem is beszélve, hogy nem kerül extra költségbe. Minden, a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrált Festool géphez automatikusan jár a "SERVICE all-inclusive" szolgáltatáscsomag. A vállalat célja, hogy ne csak egy fantasztikus gépet, de kiemelkedő, egyedülálló, biztonságot jelentő szolgáltatást is adjon a vásárlóknak. Az új szolgáltatáscsomag összeállításának alapja a végfelhasználói igények kielégítése és a szakkereskedők tapasztalatainak a figyelembevétele volt.
 


 

Az első szolgáltatás a 36 hónapos költségmentes szervizgarancia, mely most már a kopó alkatrészekre és a szénkefékre is kiterjed. Ez az első alkalom ebben az iparágban, hogy egy vállalat garanciát kínál a kopó alkatrészek cseréjére, úgymint a csapágyakra, szénkefékre vagy az akkumulátorokra. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a végfelhasználó nem kap többé nehezen érthető költségkalkulációkat és számlákat. Sőt kérésére, amennyiben nem akarja gépét a szakkereskedőnél leadni – a Festool márkaszervize elhozza Öntől és vissza is viszi. Mindezt költségmentesen, hiszen ez magától értetődik.

A második említést érdemlő szolgáltatás a lopás esetére szóló biztosítás, mely szolgáltatás olyan tételeket is tartalmaz már, amelyek korábban nem foglaltattak benne az általános biztosítási irányelvekben. A hagyományos biztosítások csak a műhelyből ellopott gépekre terjednek ki. A Festool kibővítette biztosítását az autóból vagy akár külső, építkezési helyszínről ellopott gépekre is. Lopás esetén a vásárlástól számított 36 hónapon belül Ön biztosítva van, hiszen csekély önrész ellenében (30 000 Ft + áfa) új gépet kap szakkereskedőjénél. További biztonságot nyújtó szolgáltatás az elégedettségi garancia. Amennyiben nem elégedett a vásárolt géppel, úgy a minimálisan használt gépet a teljes szállítási terjedelemmel együtt visszaadhatja szakkereskedőjének, aki a teljes vételárat visszatéríti Önnek. Mindezt a vásárlástól számított 7 napon belül.

Végül, de nem utolsósorban a Festool 10 évig garanciát vállal a pótalkatrészek szállítására. Amennyiben ez nem sikerülne, úgy Ön teljesen ingyen új gépet kap. A "SERVICE all-inclusive" szolgáltatáscsomag költségmentesen jár az összes Festoolvásárlónak. Egyetlen feltétel a vásárlástól számított 30 napon belüli online regisztráció, melyet megtehet a www.festool.hu oldalon (szolgáltatás/service all inclusive menüpont alatt). Ugyanezen menüpont alatt olvashat részletesen a szervizfeltételekről, szolgáltatásokról, és innen töltheti le a lopás vagy pénzvisszafizetés igénybevételéhez szükséges dokumentumokat is.


Tetszett a cikk?