Innovatív megoldások és rendszerek a bútorszerelvények világában

A GTV világviszonylatban egyike a vezető bútorszerelvény-nagykereskedőknek, termékeinek legnagyobb magyarországi forgalmazója a Homoki-Zár Kft. A GTV 2016 márciusában harmadik alkalommal vett részt Kijevben az MTKT innovációs kiállításon, ahol legújabb termékei – mint az AXIS fiókrendszer és a WOOD’IN’SET fiókrendezők – nagy sikert arattak. Most ezeket mutatjuk be.

GTV, MINT VÁLLALAT

A lengyelországi GTV a világ egyik vezető bútorszerelvény-, illetve LED világítástechnikai forgalmazójaként több tucat országban van jelen európai, ázsiai és amerikai piacon egyaránt, a GTV-logó pedig megtalálható több millió háztartásban és irodában világszerte. A cég saját műszaki és logisztikai infrastruktúrával rendelkezik, a teljesen automatizált varsói központ többek között két, összesen 13 000 négyzetméter alapterületű raktárból áll, így helyet adva több mint 20 000 EUR raklapnyi árunak. A vállalat, modern infrastruktúrájának köszönhetően a világ bármely pontján képes megrendelést teljesíteni, a nap bármely szakában.

A GTV, mivel Európa egyik vezető bútorszerelvény- és LED világítástechnikai nagykereskedője, rendkívül széles és átfogó termékpalettával rendelkezik. Minden terméket laboratóriumi tesztek alá vetnek, hogy azok megfeleljenek a legszigorúbb szabványoknak, erre bizonyítékul szolgál számos nemzetközi tanúsítványuk.

AXIS

Az AXIS egy merőben új fiókrendszer, magas minőséget képviselve, egyedi designnal. Éles, határozott vonalak és finoman sikló elemek jellemzik, melyek bármilyen stílusú bútorhoz illenek. A  vékony fiókoldalnak köszönhetően az eddiginél több helyet nyerünk a fiókban. A rendszer alapját a megbízható sínek adják, csillapított mozgással. A termék magas teherbí-rású és teljesen kihúzható. Az AXIS fiókrendszer maximális komforttal és megbízhatósággal teljesíti a vevői elvárásokat.

TULAJDONSÁGOK:

  •   teljes kihúzás
  •   csillapított záródás
  •   40 kg teherbírás
  •   állíthatóság (függőleges és vízszintes egyaránt)
  •   L=270–550 mm
  •   a termék anyaga: acél
  •   elérhető színek: fehér/szürke.

Az AXIS-rendszerről készült instrukciós bemutató elérhető Facebook-oldalunkon: www.facebook.com/kellektar

WOOD’IN’SET

A WOOD’IN’SET fiókrendezők, a MODERN-BOX, illetve az AXIS-rendszerekhez kínált magas minőségű bükkfa betétek. Funkcionalitásukat növelve illeszkednek az említett elemekbe.

A WOOD’IN’SET maximális komfortot és egyediséget kölcsönöz fiókjában a gondosan elrendezett evőeszközöknek, konyha-késeknek és egyéb konyhai eszközeinek. A betéteket átlátszó matt lakkal vonták be, ezzel növelve a minőségérzetet. A fiók-rendezők típusai: állítható evőeszköztartó, késtartó, fűszertartó és fóliavágó.

 


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-majus-34-35


Tetszett a cikk?