OHRA ÁLLVÁNYRENDSZEREK

A 2016. szeptember 8–10. között, Sopronban megrendezésre kerülő innoLignum kiállításon  ismételten képviselteti magát a németországi kerpeni központú OHRA Regalanlagen GmbH  állványrendszereket gyártó és forgalmazó vállalat.

A cég európai szinten piacvezető a karos  állványrendszerek területén, így például a raktári folyamatok optimalizálása vagy a raktárfelület jobb  kihasználtsága kapcsán tud hasznos tanácsokkal szolgálni a kiállításra érkező szakemberek  számára. A cég polcainak valamennyi tartóeleme tömör falú, melegen hengerelt acélból készült. A  stabil szerkezet nagy raktározási magasságokat, valamint keskeny építésmódot és így magas  felületkihasználást tesz lehetővé.

Az OHRA karos állványainak további különlegessége a  rugalmasság: a tartókarok 100 milliméteres raszterben vannak a tartóelemekbe akasztva, csavarozás vagy hegesztés nélkül. A karok így szerszámok nélkül állíthatóak – az állványokat gyorsan az új  adottságokhoz lehet igazítani. A cég a még nagyobb hatékonyság érdekében kifejlesztette többek  között az önbiztosító, beakasztható konzolos kart, amely ma minden karos állványrendszer mércéje. Ez ütődések esetén kitér, amellyel jelentősen csökkenti vagy megakadályozza a raktározott anyag  károsodását. A karos állványok mellett a vállalat raklapos állványokat, tárológalériákat,  állványcsarnokokat és automatizált raktározási rendszereket is gyárt és forgalmaz. A magyarországi  kereskedelmi képviselet a cég állványrendszereinek bemutatásával várja Önöket a kiállításon.

OHRA Regalanlagen GmbH
Mobil: +36 70 386 1978
www.ohra.hu


Tetszett a cikk?