Végre: a bútor kényelmesen és gyorsan szintezhető

Erre a rendkívül kényelmes és hátkímélő szintezési lehetőségre várt már a konyha és az összes korpuszbútort szerelő asztalosok teljes generációja.

Az AXILOTM szintezőlábrendszerrel a Häfele egy olyan forradalmian új lábazati rendszert mutatott be, amely véget vet a korábbi gimnasztikai gyakorlatoknak a bútorlábak szintezésekor. Ez egy jól megtervezett szintező szerszámmalésarendszerheztartozó szintezőlábbal lehetséges.


A rendszer fontos része a nommenettel ellátott szintezőláb

A Häfele az új szintezőlábrendszerével, az AXILOTM-val drasztikusan lecsökkentette a lábak szintezésekor a kézi munkát. A szintező szerszám úgy működik, mint egy meghosszabbított kéz. Nincs szükség görnyedt testtartásra, csúszkálásra vagy bujkálásra többé a szintezőlábak között. Az AXILOTM-rendszerrel kényelmesen elérhetőek a sarokban lévő szintezőlábak is. A szintezés kezdetén a szerelő elhelyezi szemmagasságban a vízmértéket a korpuszelemre, majd a szerszám segítségével elkezdődhet a kényelmes szintezési folyamat.

Ez történhet kézzel a szerszám végén lévő markolat forgatásával, de a markolat képes 1⁄4-es bit fogadására is. Ez lehetővé teszi az akkus csavarozógép használatát is, mivel a fogadórész a bit hatlaprészére lett fejlesztve. Mindegy, milyen csavarhoz használtuk a gépet korábban, az 1⁄4-es bit hatlaprésze illeszkedik a szerszámunkhoz, így még a biteket sem kell cserélgetni a gépi szintezéshez. A szintező szerszámot majdnem minden szögből rá lehet helyezni az AXILOTM lábra. A korpuszbútorokat gyártók és szerelők számára az új rendszer a szerelési idő akár 50 %-kát is könnyedén megtakaríthatja.


A szintező szerszámmal – AXILOTM Häfele – a szerelő egy zseniális, meghosszabbított kart kap, mellyel kényelmesen tudja szintezni a legtávolabbi szintezőlábat is

AZ AXILOTM SZINTEZŐLÁB-RENDSZER EGY INNOVATÍV, LEVÉDETETT TECHNOLÓGIA

A „Made in Germany“ garantálja a legjobb minőséget. Az AXILOTM szintezőlábrendszer széles mérettartományban 50–220 mm-ig lesz elérhető a Häfele raktári programjában, előreláthatólag 2017 augusztusától. Az AXILOTM szintezőlábrendszernek a Häfele a kizárólagos forgalmazója az egész világon.


Kapcsolódó dokumentum:


hafele-szintezolabrendszer-axilotm-vegre-a-butor-kenyelmesen-es-gyorsan-szintezheto


Tetszett a cikk?