A Hafele jövőbe mutató megoldásai (1.)

A harmadik generációs LED világítási rendszer és az ehhez szorosan kapcsolódó hang- és szórakoztató rendszerünk alkotóelemei egymást jól kiegészítve nyújtanak kimagasló élményt.

Most a Loox család jövőbe mutató legújabb eleme a Häfele Connect lett, ami egy BLE-Box (BLE=bluetooth) adapterből és az adapterrel kommunikáló Häfele Connect applikációból áll. (Az alkalmazás iOS és Android készülékre is letölthető.)

Ezen alkotóelemek, valamint egy okos készülék (okostelefon, táblagép) segítségével könnyedén vezérelhetjük, programozhatjuk a már meglévő bútorvilágításunkat, a hang a bútorban rendszert, az elektromos vezérlésű tv-liftünket, az e-drive elektromos tolóajtóinkat, vagy építhetjük fel az új rendszerünket. Ezek a megoldások már egy okos-intelligens otthon teljes élményét nyújtják. Alkotóelemei tökéletesen passzolnak egymáshoz, gyerekjáték őket összeállítani.

A bútor világítása és a helyiség megvilágítása együtt biztosítják a komfortos életérzést a lakásban. A LED Loox világítási rendszer a bútor „negyedik dimenziója”: mindig tökéletes fényszínt ad, egyszerű és gazdaságos.

 

HÄFELE CONNECT BLE-BOX
Az új Häfele Connect BLE-Box 12 és 24 voltos tápfeszültségű rendszerhez készült. A Connect alkalmazás és a BLE-Box együtt lehetővé teszi

  •  a Loox-világ alkotóelemeinek, a világítótesteknek az akár egyenkénti irányítását (ki-be kapcsolás, fényerő-szabályozás, a multi fehér és az RGB világítóelemeknél a fényszín állítása);
  •  az elektromos vasalatok irányítását, illetve az egyedileg beállított fényhatások elmentését;
  •  illetve az idővezérelt fényerő-szabályozás és fényszín változásának a beállítását, programozását.

Egy okos készülékről akár egyetlen BLE-Box, akár egy komplett hálózat is vezérelhető. Az időzíthető jelenléti szimuláció a lakás biztonságát is növeli.

A ZENE A BÚTORBAN IS JELEN VAN – A HÄFELE HANGRENDSZERREL
A rejtetten beépített Häfele hangrendszer kiváló alternatívát biztosít a CD-lejátszó és a rádió helyett. A hangrendszer bluetooth adóvevővel és akár 4 db vibrációs hanggenerátorral (Exiter) is kiépíthető. Az Exiter minden kemény bútorfelületre rögzíthető (fa, üveg, fém stb.), így magát a bútor anyagát rezegteti meg és így szólal meg a bútorelem.

A bútor anyagától függően ezzel akár lenyűgöző hangminőség is elérhető. A zene kiválasztása, a hangerő állítása okos készülékről, kábel nélkül történik. A hangrendszerrel internetkapcsolaton keresztül elérhető zenék, rádióműsorok is lejátszhatók. A Häfele hangrendszerrel nagyon különleges, értéknövelt bútorok készíthetőek a zenekedvelő megrendelőknek.


Tetszett a cikk?