A Hafele jövőbe mutató megoldásai (2.)

Az okos készülékekkel vezérelhető kábel nélküli megoldásainkról – LED-világítás, hang a bútorban – volt szó az augusztusi számban. Mivel ezek az eszközök könnyen le is merülhetnek használat közben, ezért nagyon fontos kiegészítője lehet a bútorelemeknek a Häfele rejtetten beépíthető indukciós, kábel nélküli töltőállomása.

Az okos készüléket egyszerűen csak ráfektetjük a bútorelem azon részére, ahová korábban rejtetten be lett építve a töltőállomás, és készülékünk az indukciós mezőben feltöltődik energiával. Egyre több gyártó építi be készülékeibe ezt a technológiát. Ha a készülék nem képes az indukciós mező töltőenergiájának hasznosítására, akkor van arra lehetőség, hogy egy speciális kiegészítő adapter csatlakoztatásával a készüléket alkalmassá tegyük erre.

EGYÉRTELMŰ SZÍNKÓDOLÁSSAL GYEREKJÁTÉK A SZERELÉS
A Loox-rendszer szíve a 12 V-os és a 24 V-os erőteljes tápegység. Ezeket a tápegységeket tovább- fejlesztették és a jövőben minden teljesítményosztályban, 16 mm-es beépítési magassággal kerülnek forgalomba. A tápegységek a világ minden országában beépíthetők. A különböző frekvenciákkal és feszültségekkel is problémamentesen és biztosan üzemelnek. A szabványosított és színkódolt csat- lakozókkal a rendszer kifejezetten felhasználóbarát.

Ez különösen nagy biztonságot nyújt a szerelésnél és minden bizonnyal a csatlakozók a megfelelő helyükre kerülnek. A konverterek alkalmazásával a különböző rendszerű világítótestek egy tápegységgel vezérelhetők. A lapos (16 mm) kivitel biztosítja, hogy a tápegységes és a kiegészítő ele- mei egyszerűen a korpusz hátfalára rögzíthetők legyenek.



 

A Häfele-rendszer beépítését és használatát – a sokféle LED-es világítótest és a kapcsoló mellett – további kiegészítő egységek teszik egyszerűbbé és kényelmesebbé. Ilyenek pl. a Multi-Schalter-Box, (multi kapcsolóelem), és a Multi- Netzteil-Box (multi hálózati elem). A Loox-rendszert a nemzetközi tanúsítványok és bevizsgálások alapján a világ minden részén beépíthető. 

HÄFELE GMBH & CO KG MAGYARORSZÁG KERESKEDELMI IRODA
1132 Budapest, Váci u. 18.
Tel.: 0036-1-225-3414
www.haefele.de


Kapcsolódó dokumentum:


hafele-loox-vezetek-nelkuli-indukcios-tolto-a-hafele-jovobe-mutato-megoldasai-2


Tetszett a cikk?